Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky nejdou otevrit

Od: tlustoprd* odpovědí: 19 změna:

Dobry den , pred nekolika lety jsem ulozil cca 10 gb fotografii na externi hdd verbatim . Obcas jsem koukal na foto a vse bylo v poradku , az dnes nejdou zobrazit viz foto a dukaz ze fotky maji 1.60 mb .

Fotky nejdou otevrit

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a prohlížeš fotek je jakej?

Podle ikony W10 a Fotky;)

tlustoprd*
hodnocení

Mam od win 10 a take Apowersoft Photo Viewer . a nic

tomas11*

Zkusil bych pár přetáhnout do PC a pak otevřít .Za to nic nedáte.

tomas11*

Ještě bych zkusil vypnout PC (né jen restart) přitom ten disk nechat připojený, zapnout a znovu zkusit otevřít fotku/y.

tomas11*

A ještě jen otázka - naposledy když to šlo normálně už jste měl Win10?

tlustoprd*
hodnocení

Diky za odpoved , pokusil jsem se par fotek zkopirovat z hdd do pc a hlasi to : Ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze nacist . Co dal?

111®
hodnocení

0x

zkus si stáhnout recuve a pak si vytvoř adresář kam případně obnovené fotky zapíšeš. Zkus dát obnovit soubory fot nabo jak to tam je, zadej z kterého disku, /nedávej vše , nebo to vezme opravdu všechno v PC/ a cestu kam se obnovené fotky mají uložit..umí to česky a je to intuitivní

tlustoprd*
hodnocení

Diky , vyzkousim to .

tlustoprd*
hodnocení

Bohuzel recuva vubec nenacte slozky s foto na externim hdd

111®
hodnocení

0x

no tak to vyúadá že je to v pytli, zkusit firmu na záchranu dat, ještě mne napadlo, je ten disk připojenej krátkým kablíkem? nejde na to kouknout třeba pomocí TV?

Nejlepší firma na záchranu dat se jmenuje Záloha. Ale tu uživatel asi nemá...

tlustoprd*
hodnocení

Vzdyt jsem prave proto zalohoval data na externi hdd . Nechapu vasi odpoved. ernie . Kdyz mate telefon , fotoaparat a kam asi ulozit fotografie z dovolene, narozeni deti atd atd proste rodinne fotografie . Prave proto jsou od toho externi hdd .

@tlustoprd Tak vám tedy odešel zálohovací disk, to se stát může. To jistě máte někde ty původní soubory. Doporučuji je zazálohovat znovu na nové médium.

tlustoprd*
hodnocení

ernie diky za odpoved , kdyz se podivas na uvodni fotku tak externi hdd 1tb mam rozdeleny na 4 disky h pisnicky , i fotografie , a j filmy externi hdd funguje ted posloucham pisnicky z externiho hdd . na disku I kde mam fotografie mam asi 8 slozek je to mam videt , samsung fotoo , karta 2 , lg foto , z kazde slozky kde mam fotografie se zobrazi tak 20% zbytek viz foto z otazky.

praivo*

@ernie: Přesně tak, proto mám všechny fotky (80+ GB) na dvou různých HDD a ještě na OneDrive. Pravděpodobnost, že by odešla najednou všechna 3 úložiště, moc velká není.

tomas11*
hodnocení

0x

Rozbale komentáře a odpovězte na moje 2 dotazy po 14,00 .Dík

Zdar..

tlustoprd*
hodnocení

Externi hdd je trvale pripojeny 1m dlouhym datovym kabelem . Naposledy cca v listopadu 2017 jsem prohlizel fotografie na E. HDD a vsechny foto jsem mohl prohlizet bez problemu . Dnes bohuzel nikoliv.

tomas11*

Takže už asi na Win10., no přesto bych to zkusil někde na jiném OS třeba W7 Přeji zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]