Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lumia 925 appstore chyba 80070020

Od: frantizsekk* odpovědí: 7 změna:

Dobry den,

chci se zeptat, jak je to s appstorem na win8.1 phone. Nejde aktualizovat ani nainstalovat jedina aplikace, datum i cas mam v poradku, zkusil jsem to s vypnutym i zapnutym automatickym casem, ucet microsoft synchronizovan, nic nepomaha. Neodpiskal microsoft ten telefon a appstore uz nahodou nadobro?

doplněno 04.03.18 14:32:

Taky jsem provedl hard reset i soft reset, nic...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

4x

Store by měl ještě chvíli fungovat. Zkus změnit datum na 3.12.2017, údajně to pomůže...

frantizsekk*
hodnocení

Tak 3.12.2017 skutecne pomohlo, diky!. Po vsech aktualizacich zkusim dat datum do normalu a uvidim, jestli to vydrzi

frantizsekk*
hodnocení

Po nastaveni normalniho data opet nefunkcni, ale zaplat pámbu za 3.12.2017

franz*
hodnocení

0x
Perfektní praivo, měl jsem stejný problém a pomohlo
praivo*

Mně to 1020 dělá taky, ale neřeším to, protože ji mám v Camera Gripu a používám ji pouze jako foťák, na vše ostatní mám jinou s W10, kde (zatím) vše funguje bez problémů.

tomas11*
hodnocení

0x

pro praivo- I když nepoužívám tak dávám bod a snad se přidají i ti co jim to pomohlo.*palec*

doplněno 04.03.18 16:01:

na zelené se zatržítkem

franz*
hodnocení

0x
A jak dává bod?
doplněno 04.03.18 16:05: Upd. Aha,děkuji:)) Přidal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]