Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet nejak blbbne ci co

Od: romcule odpovědí: 1 změna:

zdravim,koupila sjem si nový tablet samsung za 3600kč,problem je v tom,že mi to nejak bblbne, a nevim jak to zpravit...kde..zkoušela sme nastaveni,ale myslim že to s tim nemá co delat...jde o to,že ho mam spíše na fotky,apod...na instagram když si chci přidat do stories video cca 8 sekund,tak to proste nelze,obevi se tam zverejnování, a tak to trvá 24 hodin než to zmizi,,,tudiž video se nezverejnilo,proč? potom když lidé co sleduji přidávaji fotky,nebo i ve stories své příbehy,tak tam mám u každého přidáno pred jednou sekundou, a mám to tak u všech,u me také,přidám to před 6 hodinama amám tam pořád pred jednou sekundou...když odešlu zprávu na mesengeru,tak tam mám odesláno v 23:34 dávám příklad...jenže sem to odeslala 14:00 jako odešle se to,ale chci aby to fungovalo jak má...kde to zmenit,proč se to nezverejnuje,? dekuju moc za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak zkuste od začátku -napište název tabletu a jak dlouho jej používáte. Jestli je problém od počátku nebo až po nějaké době. Máte připojení na WIFI? Jiné přístroje fungují bez potíží?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]