Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovenska televize STV1 .Nefunguje dabing

Od: begi25® odpovědí: 5 změna:

Je tomu tyden co sem videl že slovenska televize nedabuje zahranični filmy.Začal sem pochybovat a zavolal na UPC co se deje.U nich funguje vše v poradku.Navhrli mne dostat se do menu a tam najit zvuky.Pokoušel sem se oto ale nenašel sem nic co by zmenilo dabing.Sem laik a tak prosim o radu.Mam LG LA 55 860V.Použivam CA modul ne DVBT.Diky za odpoved.Zapomnel sem jedna se jenom o STV 1.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Na ovladači stlač QMENU.Šipkou doprava na jazyk zvuku.Vybrat slovensky, potvrdit.Stlačit exit.Mluví slovenskyDělá to tak i STV2.

guwufyfiko
hodnocení

0x

Nastav si sekundární zvuk na Slovensky. Je to v menu.

04.03.18 14:15
hodnocení

Super.

hodnocení

Prosim pekne jaky ovladač použivate.Univerz. nebo Magik control.Sekundarni nastaveni zvuku sem nikde nenašel.Včera sem si najel jak pan mi doporučil qmenu.tam mi vyšlo zvuk puvodni nebo slovensk dal sem slovensky a fungovalo to.Do doby kde sem přepnul na jiny program .Pak zase stv 1 nepouživalo žadny dabyng.Jakmam nastavit sekundarni zvuk.Prosim po lopate.

hodnocení

Dekuji moc všechno funguje jak ma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]