Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka li-ion Miboxer C4-12

Od: loskarlos* odpovědí: 6 změna:

Zdravím vás profíci,

líbila by se mi nabíječka Miboxer C4-12 z odkazu níže. Měl by amatérský dotaz... prodávaj to jen US koncovkou, poběží to bez problémů, když jen vyměním síťový kabel k trafu za ten s EU koncovkou?
Dík předem za pomoc.

banggood.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady jde vybrat EU plug.

hodnocení

0x

Sice je ve specifikaci zmatek, ale vstupní napětí je patrně 100-240V, čili po výměně síťové šňůry by měla nabíječka bez potíží fungovat.

loskarlos*
hodnocení

Děkuji za odpovědi, na BG se nyní dá koupit s kupónem za 34$, což mě na ní zaujalo;), krom toho, že by měla hodně rychle nabíjet (3A na slot při plném obsazení). Předpokládám, že se jedná v obou případech o stejný výrobek, jen je k tomu přiložený jiný kabel?

rv*

Na BG v otázkách na kabel odpovídají, že to posílají jenom do zemí, kde se nepoužívá US zástrčka a že adaptér přizpůsobí (teda evropské zásuvce).

matesj
hodnocení

0x
Sice nechápu,kdo by chtěl dobíjet tužkovky 3-mi Ampéry...
Víc než 200mA je na škodu...
Z Lídlu a stále funguje.
lidl-shop.cz/...

loskarlos*
hodnocení

Já budu potřebovat v některých dnech během 12ti hodin nabít 8 ks baterií 18650 INR-30q 3000 mAh, tak si myslím, že budu muset mít rychlejší nabíječku, netvrdím, že budu nabíjet na 3A. Na 200 mAh bych to nabíjel tuším několik dní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]