jak smazat a nährát na mobil Samsung S 5830i nový Android?Prostě vymazat celý program a nahrát znovu.Nějaký trouba tam nahrál novější android a pořád se to seká
Dobrý den, OS Android není jen program, ale operační systém (a "nahrát" ho není snadné). Zkuste zvolit v mobilu Tovární nastavení (budete mít čistý OS Android). Zdravím!
Pokud návrat do továrního nastavení nepomůže protože byla opravdu instalovaná novější ROM tak ti nezbyde než hledat na stránkách výrobce mobilu originální ROM. Většinou už dneska výrobci vedle toho už přidávají postup instalace. Jestli zvládneš trochu angličtiny tak můžeš najít i jiné verze na XDA.dev
Ahoj,mnoho postupů je na youtube,nebo na www.xda-developers.com.Musite si stahnout program kingoroot,otevrete root,paksi stahnete odin,propojte s pc pres usb,a pres odin nainstalujte verzi android .
Koukám že Kingoroot je tvoje mantra kterou zaklínáš pacienta před každou operací Ani pro instalaci systému, ani pro instalaci antiviru kterou jsi řešil v minulém příspěvku není Root potřeba. Člověk který systému nerozumí může s právy Root udělat z mobilu cihlu,Než zas poradíš někomu instalaci kingoroot měl bys upozornit na to že Root v telefonu může být záminkou pro neuznání záruční opravy.____________________ Přes Odin se instaluje recovery tool a z něj se následně spustí instalace systému z karty. Že to není zábava pro neználky nemusím zdůrazňovat. Pokud někdo přesně neví, co dělá a použije nevhodnou Romku může mobil zničit. Takže radím si věc pořádně načíst než se tazatel rozhodne jít do "akce ".
Napadla mě kacířská myšlenka. Jestli tazatel píše , že nějaký trouba už do mobilu ROM instaloval , můžeme vlastně celý Odin a instalaci recovery vypustit. S pravděpodobností 99% už recovery v mobilu bude od předchozí instalace. Takže až si tazatel o flashování něco přečte, Stáhne stock Rom ( tovární verzi). Nabije baterku na minimálních 80% , vyvolá kombinací tlačítek recovery mód a vymaže dalvik cache a spustí instalaci. Úmyslně nepopisuju kombinaci tlačítek abych ho donutil si postup přečíst.
Děkuji za odpovědi jak tak čtu tak to asi někam odnesu,protože na to nejsem expert.Jde o to,že mi v mobilu nic nejde jen můžu telefonovat a sms,tel.seznam.budík..Jiná aplikace nejde spustitAlespon ten foťák kdyby fungoval
Odkud jsi? Jestli už tam je ten recovery nahraný, Udělal bych ti to na počkání. Jsem od Hradce Král. To víš, ten mobil už je starší ročník a tak když do něj někdo narve nejnovější android tak je jasný že to muze kopat. Jinak - když zadáš samsung xxxxx stock rom máš na youtube navod
ssd
jsem od Plzně.Takže asi mi nepomožeš.Zatím nechci jiný,protože to stejně válím ve šmíru po dílně a vždycky ho někam fláknu,občas mi upadne na podlahu,na zem a jede se dál...KOlik by za to chtěli zlodějí v opravně?Není tu někdo od Plzně,kdo by to opravil?
ahoj,reaguji na kritiku od - totak - takze,vyzkoušel jsem mnoho postupů,androidů,aplikaci,a nejlepe se mi osvědčil pravě kingoroot.Ten byl vzdy naprosto bezproblemový,a otevrel root na jakkemkoli mobilu či tabletu.Proto ho doporučuji všem.Root je navic vzdy potreba otevrit,protoze po instalaci androidu je nutný 1/3 zbytečných aplikaci z androidu vyhazet,a dalši 1/3 zmrazit.Zmrazeni a vykuchani androidu provadějte vzdy pres aplikaci lucky patcher.Instalace pres recovery tool pomoci baličku .zip je vzdy problemova.Nejlepe je pravě pres odin v pc propojit mobil pres usb.To je vzdy jistota.A co se tyče toho Vašeho 5830,tam se niceho nebojte,a klidne pres odin tam hodte stock rom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.