Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna baterie nebo nový?

Od: hafi odpovědí: 10 změna:

ahoj mám asi 4 roky starý tablet samsung galaxy note 0.8

a teď mi baterka vydrží asi 30 minut když používám internet, ale jinak vše funguje a jsem s ním spokojená.

Je lepší si koupit nový tablet nebo stačí výměna baterie?

Díky za odpověď HaFi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

2x
Pokuď seženete novou baterii,pro tento tablet za rozumnou cenu a někoho,kdo to dokáže rozdělat bez poškození a vymění bateii za novou,tak ano.Nestudoval jsem parametry tohoto tabletu,ale pokuď nepotřebujete něco rychlejšího s novou verzí operáku,tak starý ještě poslouží...

hodnocení

2x

nesmysl vyhazovat - koupíte si k tabletu za 100,- kabel na nabíjení 2 metry dlouhý, zapojíte si třeba u postele, na divanu,... kdekoliv , jen to bude mít ocásek...

doplněno 01.03.18 15:53:

@ferys - pěkný... a baterka ptmobil.cz/...

hodnocení

2x

Jedno zřešení je zakoupit k tabletu tzv. powerbanku a připojit ji jako nabíječku k tabletu. Ta by pak měla ještě větší výdrž než vestavěný akumulátor.

ferys
hodnocení

2x

Zde je návod na výměnu:

vernon
hodnocení

0x
Nemá cenu kupovat novou baterku. Tablet je spotřebák. Vyhoď ho a kup nový.

hodnocení

0x

Já teda nevím kde je hranice kdy to má cenu nebo nemá, ale vyhodit tablet kvůli baterce mi už příjde hodně ujeté *zed*

aliexpress.com/...

111®
hodnocení

0x

už jsi si tazateli porovnal náklady na novou baterku a nový tablet? řekněme že oprava bude za 500,-+ baterka za 1000,-

za kolik bude nový tablet?

111:

baterka je do 300Kč a vyměnit jí může podprůměrně šikovný kutil *haha*

111®

no dobře, to já nevím pak by neměl být problém se rozhodnout...nevlastním tablet, jen dva NB a stolní PC

majsterjoe*

no ono to takto nejde od stolu říct. Pokud seženu baterku za pár set, tak to rozeberu, vyměním a hotovo. Pokud bych s tím měl jít do servisu ať to někdo vymění, to si raději pořídím nový, modernější, lepší tablet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]