Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli někdo neví„Jak vložit fotky zpět do galerie ".Protože před pár týdny jsme byli se sestrou v Anglii a fotili tam různé fotečky.A včera jsem si řekla,že je dám na Instagram.Jenže úplně celá galerie prázdnáAle jediné štěstí je,že je mám zálohované ve„Fotky Google". A to se chci právě zeptat,protože se v tom JÁ vůbec neorientuji.Když je tedy mám v tom Fotky Google, tak nevíte jestli to jde nějak přetáhnout zpět do galerie? Předem děkuji za odpověď.
Pokud vím na Instagram se vkládají jedna po druhé, žádný hromadný import. Pokud jste je v Instagramu měla zkontrolujte, zda je nehledáte v jiném profilu Instagramu. Není pravděpodobné, že by samy zmizely. Jinak si je tam můžete samozřejmě vložit kdykoliv znovu.
Pokud myslíte photos.google.com/... tak opět zkontrolujte své přihlášení. Možná používáte na jiném PC jiný profil a proto ty fotky nevidíte.
Nejde o galerii v mobilu? Pokud se tam smazaly, měly by jít obnovit pomocí nějakého obnovovacího programu, například. Ale asi to nebude váš problém, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.