Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadání souřadnic do GoClever 3535

Od: zc odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem navigaci GC3535 full,v manuálu jsem nikde nenašel jak zadat nebo v jakém tvaru souřadnice místa. Na zadávací klávesnici chybí značka stupně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jazhara
hodnocení

0x

Přidávám se s prosbou o radu, mám přesně stejný problém. V obchodě tvrdili, že bez problémů funguje i zadávání souřadnic, ale naprosto nechápu jak se dají do navigace zadat. Podrobný manuál se mi zatím na internetu najít nepodařilo. Děkujeme

zc

Souřadnice se zadávají bez znamének °,. Místo nich se vynechá mezera. Souřadnice 15°3532,345"

se vloží do navigace ve tvaru 15 35 32,345

laco2detva

Poprosil ba som o radu, kúpil som uvedenú navig. ale nemôžem tam dostať slovenčinu alebo češtinu, aj keď zadám SK alebo CZ jazyk -

v hlavičke vypisuje jazyk SK ale keď idem ďálej a zadám GPS tak už mi poskytuje informácie len v angličtine, vie mi niekto poradiť, poprosil by som odpoveď e-mailom lebo sem som sa dostal len náhodou.

Ďakujem Laco2Detva@post.sk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]