Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám už asi tři roky USB "nahrávač", nevím jak se tomu správně říká. Je to ta krabička, do které si stahuji filmy a ukládám je tam a pak se na ně dívám v televizi. Ale v poslední době mi nějak špatně funguje, když ho zapojím do počítače, dlouho to trvá, než naskočí a můžu ho otevřít, někdy nenaskočí ani za pět minut a někdy mi zasekne i počítač. nevím co se v něm pokazilo, ale štve mě to. Už jsem z něho hodně vymazala, ale chyba bude někde jinde. Mám "My passeport ultra". Může to být třeba tím kabílkem, nebo to je v něčem jiném? Případně jaký jiný si mám koupit? Díky.
Neblázněte kluci, já nic formátovat nebudu, to bych tomu dala na frak
. Na tohle jsem úplně levá.
Já si raději koupím nový. Už jsem hledala, ale když tomu rozumím jako koza petrželi, tak nevím jaký vybrat. A raději si zaplatím víc. Tak mi poraďte jaký mám koupit.
Ten co mám je WDZFP001 OBRD EESN 1 TB-externí pevný disk, 2,5USB. Kupovala jsem ho v roce 2014, za 1890Kč. Našla jsem fakturu.
A tu nižší kvalitu ale nechci, raději tu vyšší
. Kdyby to teda nějak šlo...
Mikihans, ale tohohle já se bojím. Já jsem schopná ještě zničit nějakým manévrováním i můj počítač.
"Au" tak děkuji. A nejde o to že by mi stačil ten 2.5, klidně si koupím ten co má větší kapacitu. Nahrávám právě hodně a mám takové ty seriály, které mohu vidět i několikrát a nerada je mažu, protože pak to zase musím zdlouhavě stahovat. Jsem staršího data, tak miluji ty staré české klasické. F.L. Věk, nebo rada Vacátko a tak dál...![]()
Au1, mockrát děkuji za vysvětlení. Myslím, že jsem to pochopila správně. jelikož jste neodpověděl nově, ale přidal komentář, nemohu Vám dát žádný bod. To jsou nová pravidla poradny. Tak alespoň takto
. Akorát je tam napsáno, že je kompatibilní s Windows 8, já mám už 10. Nebudu s tím mít problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.