Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám už asi tři roky USB "nahrávač", nevím jak se tomu správně říká. Je to ta krabička, do které si stahuji filmy a ukládám je tam a pak se na ně dívám v televizi. Ale v poslední době mi nějak špatně funguje, když ho zapojím do počítače, dlouho to trvá, než naskočí a můžu ho otevřít, někdy nenaskočí ani za pět minut a někdy mi zasekne i počítač. nevím co se v něm pokazilo, ale štve mě to. Už jsem z něho hodně vymazala, ale chyba bude někde jinde. Mám "My passeport ultra". Může to být třeba tím kabílkem, nebo to je v něčem jiném? Případně jaký jiný si mám koupit? Díky.
Neblázněte kluci, já nic formátovat nebudu, to bych tomu dala na frak . Na tohle jsem úplně levá.
Já si raději koupím nový. Už jsem hledala, ale když tomu rozumím jako koza petrželi, tak nevím jaký vybrat. A raději si zaplatím víc. Tak mi poraďte jaký mám koupit.
Ten co mám je WDZFP001 OBRD EESN 1 TB-externí pevný disk, 2,5USB. Kupovala jsem ho v roce 2014, za 1890Kč. Našla jsem fakturu.
A tu nižší kvalitu ale nechci, raději tu vyšší . Kdyby to teda nějak šlo...
Mikihans, ale tohohle já se bojím. Já jsem schopná ještě zničit nějakým manévrováním i můj počítač.
"Au" tak děkuji. A nejde o to že by mi stačil ten 2.5, klidně si koupím ten co má větší kapacitu. Nahrávám právě hodně a mám takové ty seriály, které mohu vidět i několikrát a nerada je mažu, protože pak to zase musím zdlouhavě stahovat. Jsem staršího data, tak miluji ty staré české klasické. F.L. Věk, nebo rada Vacátko a tak dál...
Au1, mockrát děkuji za vysvětlení. Myslím, že jsem to pochopila správně. jelikož jste neodpověděl nově, ale přidal komentář, nemohu Vám dát žádný bod. To jsou nová pravidla poradny. Tak alespoň takto . Akorát je tam napsáno, že je kompatibilní s Windows 8, já mám už 10. Nebudu s tím mít problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.