Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domaci kina Sencor SHC-XD135

Od: tomas81 odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

mam dotaz, mam koupeny od lonskeho prosince domaci kino sencor vyse uvedeneho typu a najednou prestal jit zvuk jak pri prehravani DVD (jde pouze obraz), tak pri prehravani radia, mp3 i USB. Prosim o radu kde muze byt chyba. Zapojeni je stale stejne, nic jsem od te doby nemenil, domaci kino je propojeno pomoc SCART s STB. Dekuju za rady Tomas

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

po tom co jsem se doslechl ve svém okolí si myslím že chyba je jasně definována třetím slovem titulku dotazu.

tomas81
hodnocení

takze proste znacka Sencor je slusne receno na prd ze. hm skoda ze to kino nevydrzelo ani rok, to je sila.

ar*
hodnocení

0x

Pokud tě to utěší tak jsme na tom úplně stejně.Pokud zjistíš závadu tak dej vědět.

jirbar*
hodnocení

0x

Asi je ještě v záruce a Sencory opravuje firma FAST. Té bych již nedal opravit ani kafemlejnek. Můj SENCOR opravovali 3x a vždy vrátili se stejnou vadou. Nakonec to byla výhoda, neboť prodejce musel vrátit peníze a po těch dvou letech jsem si za stejné peníze koupil PANASONIC. (Jednalo se o DVD s HDD)

ar*

Vzáruce už není a cpát do toho peníze v servise to se mně fakt nechce,Nevíš v čem byla chyba a co tam mněnili?

jirbar*

Psal jsem že se jednalo o DVD. Zcela náhodně po zapnutí byl obraz pruhovaný jak pižamo. Co měnili (asi nic) s tím se nechlubili. Stačí však třeba přepnout na jiný kanál a zpět a obraz se srovná. Jeden SENCOR šel zpět a druhý nám zůstal. Ten to dělá pořád. Navíc připojený v RD na anténu tak se vada prakticky neprojeví. Ovšem na společný rozvod v paneláku to dělá skoro pořád. Hlavně to vadí při naprogramování, pak se na HDD nahraje pruhovaný obraz. A nahrávt manuálně to jedině tehdy, když zároveň chci koukat na jiný program.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]