Dělejte jak chcete, já ho nevypínám a zvuk taky ne. V noci mě nikdo neotravuje a kdyby náhodou, tak v nouzi a to rád pomůžu. Lepší než zjistit ráno, že se mi někdo blízký ve tři v noci snažil několikrát dovolat
Protože nejsem tzv VIP ,takže "provozní" na noc vypínám,cokoliv důležitého může klidně počkat do rána.Naopak "mobilobudíka" (stařičkou N6070)naopak zapínám z důvodu pokud by byl problém,aby se syn dovolal v případě nouze dovolal,má číslo jen on.
PS měl jsem kolegu nespavce který běžně v jednu ve dvě mohutně prozváněl.
Jinak přístroji je to úplně jedno,jde pak jen o spotřebu.
Nejsem tak důležitá, abych musela být v pohotovosti 24 hodin denně, přesto mobil nevypínám a také beru i neznámá čísla. Z jediného důvodu. Nikdy nemůžu vědět, jestli mi nebude volat někdo z mých blízkých. Je to stejná formulka, jaká se používá i u zbraní: "radši mít a nepotřebovat, než nemít a potřebovat". M.
Dobrý večer, já na noc mobil nevypínám, obvykle mi totiž nikdo nevolá, tudíž mě nemá kdo rušit a já nenmám žádný důvod vypínat mobil. Koneckonců-nabíječku mám v pořádku a hned po ruce, můžu ji kdykoli použít, takže nepotřebuji šetřit baterii vypnutím. Něco jiného je třeba ztlumení jasu-to doporučuji i tehdy, když na mobilu přes den nebo v tu chvíli nejste, jas strašlivě žere baterii.
ja vypinam na noc zvuk i vibrace, i odpoledne kdy spim 3-4 hodiny, a to z prostyho duvodu. Posledni dobou mi vola spousta cizich cisel, ktery pak vyguglim jako obtezujici skrz nejaky pruzkumy. Kdyz uz se mi podari usnout s tema myma bolavyma zadama, a nekdo me vzbudi ohledne pruzkumu, tak bych vrazdil V praci neni nic tak dulezityho, co by nepockalo, nez se vyspim. Blby je, ze se nedovola nikdo z rodiny, ale vsichni jsou s mym rezimem obeznameni.
Možná jsem natvrdlý, ale jak Vás ruší wifina? To jako že vnímáte vlnění šířící se z mobilu? A co okolní wifi? Dnes jsou všude a v bytovkách je mnohdy v dosahu poměrně hodně vysílačů - to řešíte jak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.