Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínáte na noc mobil?

Od: svatoslav odpovědí: 21 změna:

Jsme se v rodině bavili: je či není vhodné/běžné/správné vypínat na noc MOBIL?

Činím tak denně... Co o tom soudíte?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Dělejte jak chcete, já ho nevypínám a zvuk taky ne. V noci mě nikdo neotravuje a kdyby náhodou, tak v nouzi a to rád pomůžu. Lepší než zjistit ráno, že se mi někdo blízký ve tři v noci snažil několikrát dovolat ;)

artaban*
hodnocení

3x

Vypínám a mám klid. Zároven ho mám jako budík budík funguje i pri vyplém mobilu

hodnocení

3x

Proč vypínat? Pevnou linku taky nevypínám? Pokud mi někdo bude volat v noci, asi má vážný důvod a já o tom chci vědět.

hodnocení

1x

Nevypínám, naopak jej nabíjm. Ale mám tam nastavený noční režim, kdy telefon přijme hovor jen od rodiny.

m123*

Moc se v tom nevyznám, ale nevíte jestli to jde nastavit u všech telefonů? Mám lenovo a6000. Děkuji.

hodnocení

0x
Vypinam zvuk.

hodnocení

0x

K čemu je to vypínání dobré? Mobil mě i ráno budí, takže nevypínám.

karel556*

Normální mobil budí i vypnutý*smich*

hodnocení

0x

Dobrý den. Také vypínám zvuk, jinak je zapnutý.

hodnocení

0x
Já ho ztišim a necham jen na vybracích když je položen u hlavy na matraci zbudí i mrtvého

hodnocení

0x

Protože nejsem tzv VIP ,takže "provozní" na noc vypínám,cokoliv důležitého může klidně počkat do rána.Naopak "mobilobudíka" (stařičkou N6070)naopak zapínám z důvodu pokud by byl problém,aby se syn dovolal v případě nouze dovolal,má číslo jen on.

PS měl jsem kolegu nespavce který běžně v jednu ve dvě mohutně prozváněl.

Jinak přístroji je to úplně jedno,jde pak jen o spotřebu.

rv*
hodnocení

0x

Když ho vypnete, nemůžete poslouchat písničky, nebo rádio, nebo audioknihy. A navíc se vám nikdo nedovolá.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že mi chodí i v noci různé emaily, tak ho dávám na letadlo. Problém je, že když potřebují z práce něco, nedovolají se.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Mobil vůbecnevypínám. I v noci mi chodí důležité zprávy...

72mona3*
hodnocení

0x

Nejsem tak důležitá, abych musela být v pohotovosti 24 hodin denně, přesto mobil nevypínám a také beru i neznámá čísla. Z jediného důvodu. Nikdy nemůžu vědět, jestli mi nebude volat někdo z mých blízkých. Je to stejná formulka, jaká se používá i u zbraní: "radši mít a nepotřebovat, než nemít a potřebovat". M.

apprentice*
hodnocení

0x

Dobrý večer, já na noc mobil nevypínám, obvykle mi totiž nikdo nevolá, tudíž mě nemá kdo rušit a já nenmám žádný důvod vypínat mobil. Koneckonců-nabíječku mám v pořádku a hned po ruce, můžu ji kdykoli použít, takže nepotřebuji šetřit baterii vypnutím. Něco jiného je třeba ztlumení jasu-to doporučuji i tehdy, když na mobilu přes den nebo v tu chvíli nejste, jas strašlivě žere baterii.:)

Apprentice

jas žere baterii, ale jen když na mobilu něco děláte (svítí display), jinak určitě ne ;) Pokud tedy na mobilu nejsem, nemá žádný význam ;)

au1
hodnocení

0x
ja vypinam na noc zvuk i vibrace, i odpoledne kdy spim 3-4 hodiny, a to z prostyho duvodu. Posledni dobou mi vola spousta cizich cisel, ktery pak vyguglim jako obtezujici skrz nejaky pruzkumy. Kdyz uz se mi podari usnout s tema myma bolavyma zadama, a nekdo me vzbudi ohledne pruzkumu, tak bych vrazdil :) V praci neni nic tak dulezityho, co by nepockalo, nez se vyspim. Blby je, ze se nedovola nikdo z rodiny, ale vsichni jsou s mym rezimem obeznameni.

hodnocení

0x

U mobilu hlavně vypnu na noc wifi.!Běžné zavolání tím funguje a sms zprávy Wifi mě nejvíc rušilo.

Možná jsem natvrdlý, ale jak Vás ruší wifina? To jako že vnímáte vlnění šířící se z mobilu? A co okolní wifi? Dnes jsou všude a v bytovkách je mnohdy v dosahu poměrně hodně vysílačů - to řešíte jak?

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že používám chytrý budík (Sleep as Android), tak nevypínám... vypnu jen wifi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]