Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nenaběhne navigace?

Od: 2874® odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem. Mám starší navigaci TomTom a dlouho jsem jí neaktualizoval. Dnes jsem se rozhodl připojit k pc. Vše ok,jen mne upozornili že končí možnost tento typ aktualizovat. při odpojení od pc už ale nechce naběhnout. jen se rozsvítí obrázek který je nastaven při zapínání a svítí a nic dál. Reset jsem zkoušel a pořád stejný :(. Neblokuje to TomTom schválně? nechápu to,dík za rady. Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Schválně to neblokuje, spíše ta atualizace nedopadla a rozházelo to systém. Obnovte to ze zálohy, mělo by to fičet.

hodnocení

A jak? Díky.

Tak předpokládám, že jste navi aktualizoval přes TomTom Home. Stejně tak předpokládám, že jste si před aktualizací navi zazálohoval. Takže jen připojíte navi a zvolíte obnovení.

hodnocení

0x
Pokud byla navigace dlouho vypnutá, tak se může stát, že bude trvat delší dobu, než naběhne.
Nech ji zapnutou a uvidíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]