Nejste přihlášen/a.
Máte automatické prodloužení dat u operátora, dokud to nezakážete - vše nastaveno v telefonu "pro pohodlí klienta" - automatické zapnutí dat v telefonu.
Já třeba dal telefon do továrního nastavení a byl na WIFI, najednou smsky, že mám aktivován internet a poplatek..., pak stahovalo aktualizace z dat místo wifi...
Od té doby při továrním nastavení používám v případě potřeby (např. lenovo to požadovalo se simkou) jednu starou simku bez peněz...
Nemám tescomobile - mám vodafone a v samoobsluze - nastavení - je možnost nastavit si služby. Např. právě čerpání dat. První věc od zprovoznění jakékoliv SIM je u mne přihlášení do samoobsluhy, zákaz plateb třetím stranám a blokování nevhodného obsahu... pak podle možností.
Blokaci těch blbostí jsem prováděl snad u 10ti tel. v rodině - vždy bylo vše povoleno a nastaveno tak, aby uživatel po napadení telefonu přišel o všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.