Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi přehrávat z usb flesh disku

Od: ozak1968® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. V neděli jsem zakoupil tv Samsung UE55MU6172 . Mám na usb disku nahrané nějaké filmy,hudbu,fotky. Po vložení disku do usb vstupu,mi to disk najde,objeví se soubory uložené na disku,ale nemohu je přehrát. Soubory jsou v různých formátech,hudba je MP3,něco je FLAC. Fotky jsou klasika formát,filmy něco AVI,něco MP4,něco VMW. Na 2. roky staré tv,stejné značky Samsung,jen menší ůhlopříčky,všechny soubory přehraju v pohodě. Přitom všechny jmenované formáty nová tv podporuje. V čem je chyba? Děkuju.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud nejde nějaký soubor na flešce spustit, tak by měla televize něco hlásit. Napište zde, co hlásí.

hodnocení

0x

Já měl v návodu, že se musí formátovat v TV.

majsterjoe*

formátovat snad ano, ale jen proto, aby se dalo na disk nahrávat z TV. JInak není důvod formátovat. Mám několik flash disků, které střídám na různých TV a byl by nesmysl je formátovat, když tam jsou data.

hodnocení

Děkuju za reakce. Mě to po vložení usb do tv ani formátování nenabízí. Po kliknutí na usb se mi normálně zobrazí všechny soubory co tam jsou uložené. Udivuje mne že na starším modelu vše jede jak má.

hodnocení

A nahrávání na ten stejný usb flesh disk jde bez problémů,jako i přehrání nahraného pořadu.

majsterjoe*

tak to mě pak napadá problém v TV. I nová může mít vadu. Vyzkoušejte jinou flashku s jedním souborem.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já mám na domácím kině v menu přepínání video, music a picture. Musím to přepnout podle toho co chci přehrát. Není na TV něco podobného?

ricrs*
hodnocení

0x
Zdravím, měl jsem podobny problem s flashkou, zkuste na pc tu flashku zformatovat s tim ze vyberete moznost(fat 32) výchozí, a nebo jak pise nekdo na hoře formatovat v tv

hodnocení

Dobrý den. Problém stále trvá. Pokud vyberu soubor na fleshce, tak mi to hodí hlášení - nepodporovaný formát, a přitom je to soubor audio v mp3.

hodnocení

Tak všem děkuju za reakce a rady . Problém vyřešen. Nakonec jsem provedl formátování v počítači a následně v televizi. Nyní již to šlape jak má. Ještě jednou děkuju.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]