Nejste přihlášen/a.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Předpokládám, že je telefon "spárován" s nějakým účtem (účtem vaší dcery), která pomocí tohoto účtu může telefon odblokovat.
iv®
Dcera má svůj Icloud. Bohužel tlf je zaheslován účtem toho dotyčného který tlf našel. Já se v tom nevyznám. Já jedu na androidu.
0x
Dcera ztratila telefon, někdo jej našel a vy jste jej dohledali pomocí vyhledávací služby. Potud to chápu.
Co nechápu je, že když je nálezce znám a ještě k tomu nepříjemný (že se s Váma vůbec vybavuje?) tak s tím policie nic neudělala?
iv®
Bohužel tlf jsme našli až v momentě kdy se ho nálezce snažil po čtyřech dnech prodat na bazaru. Je z našeho města. Jelikož znám jeho bydliště policie rozhodla že pojedeme ihned a vše vyřídíme na místě. Telefon jsem dostala ihned. Měla jsem údaje o IMEI. Jelikož byl vybitý - proto jej prodávali, tlf jsem zkusila až doma. Policista si pouze napsal mé údaje a údaje " nálezce". To bylo vše. Záměrně píšu nálezce, paní věděla že tlf hledám a přesto sis jej rozhodla ponechat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]