Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat jak na odblokování IPHONE 5c. Dcera tlf vytratila z kapsy. Tlf byl nyní dohledán díky Facebooku. Bohužel nový "uživatel" nastavil PIN. Řešeno to bylo přes policii. Je nějaká možnost tlf vrátit to továrního nastavení aniž bych znala tento PIN? Bohužel "nálezce" začal být nepříjemný, nechci a nebudu ho žádat o zpřístupnění pinu. Předem děkuji za radu.
Bohužel tlf jsme našli až v momentě kdy se ho nálezce snažil po čtyřech dnech prodat na bazaru. Je z našeho města. Jelikož znám jeho bydliště policie rozhodla že pojedeme ihned a vše vyřídíme na místě. Telefon jsem dostala ihned. Měla jsem údaje o IMEI. Jelikož byl vybitý - proto jej prodávali, tlf jsem zkusila až doma. Policista si pouze napsal mé údaje a údaje " nálezce". To bylo vše. Záměrně píšu nálezce, paní věděla že tlf hledám a přesto sis jej rozhodla ponechat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.