Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi v mobilu

Od: vional007 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Když zapnu wifi, tak se mně začne mobil sekat a trvá hrozně dlouho, než se něco načte. Zkoušel jsem tovární nastevení a nepomohlo to. Prosím o radu. Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Pravděpodobně slabý signál internetu.

vional007
hodnocení

No třeba moji bratři jim to jde v pohodě.

hodnocení

0x

Je telefon v záruce? Pokud ano - reklamovat. Pokud není, prohledat různá fóra a zjišťovat, jestli s tím nemají problém i jiní uživatelé tohoto telefonu, popřípadě jak to vyřešili. Začalo to dělat z ničeho nic? Nebo po nějaké aktualizaci?

vional007
hodnocení

No v záruce to je a ptal jsem se i kamaráda, který má stejný a tomu to nedělá. A začalo to no možná samo, ale možná když jsem aktualizoval android. To nevím.

hodnocení

0x
Zdravim. A nemuze to byt aktualizacema ruznych aplikací? Ty se vetsinou zacnou automaticky stahovat ve chvili kdy zjisti, ze telefon je připojen k internetu pomoci wi-fi a ne pomoci mobilních dat.
.
Dokud je telefon v záruce raději reklamovat, nez do nej nejak zasahovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]