Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat vysavač - viz text?

Od: astik odpovědí: 7 změna:
Sháním bezsáčkový vysavač, min. na 2000W. Měla jsem koupený Sencor za cca 2000Kč. Jsem s ním velmi spokojená. Hlavně je malý, na větší nemám místo. Jenže ho nemůžu nikde sehnat. Nevíte, kde by ho ještě měli? Líbí se mi výkon i cena. Buď 1. či 2.
Děkuji.
1.BGL32235 Bosch Pro Animal Hair 2200W
2.Sencor na 2000W

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nezlobte se, ale za 2000 si slušný vysavač nepořídíte. Vámi vybraný Bosch mám v garáži na luxování auta, kupoval jsem ho jen kvůli hubici(ta je perfektní), sací výkon mizerný, sáčky malé, koneckonců je to model nejnižší řady. Na Vašem místě bych se porozhlédnul jinde - možná Electrolux nebo Zelmer. K Sencoru se raději vyjadřovat ani nebudu, ten jsem měl v garáži před Boschem :)

hodnocení

1x

Únia nám zakázala predávať vysávače s tak veľkým príkonom,máme šetriť.Ja na psie chlpy používam priemyselný výsávač z Lídlu a k nemu rotačnú kefu.

lidl-shop.cz/...

lidl-shop.cz/... - nevhodné na výsávače so slabým sacím výkonom.

doplněno 14.02.18 10:25:

Nehľadate tento? : vysavace.heureka.sk/... Má príkon 2000 W.

astik
hodnocení

Unie by si měla vyšetřit ´hlavu´. Navíc se vysavače nad 2000W stále prodávají, ale ty mi nevyhovují.

astik
hodnocení

Já mám ten Sencor a jsem s ním velmi spokojená. Já nepotřebuju u vysavače nic víc, než silný sací výkon, a ten můj ho má - 2000W. Prostě pod 2000 nejdu. Nic s nižším výkonem mi to nikdy pořádně nevysálo! Mám psy = chlupy, chlupy, chlupy... Kdo má psa, pochopí. Občas i někomu pejska hlídám (teď např. belgičanku), je to samej chlup. *ee* Jinak je to miláček. I když ji vyčesávám, je to sice lepší, ale stejně. Já např. nemám ráda zn. ETA. Několikrát mě zklamala. Už nikdy více. Není česká, takže šla s kvalitou asi dolu. Kamarádka měla od Ety 3 výrobky a všechny reklamovala. Prostě já bych chtěla nejvíce ten SENCOR. Proto ho sháním.

Vámi udávaný údaj je příkon vysavače. Sací výkon je závislý nejen na příkonu motoru, ale i na konstrukci motoru, vysavače, hubice a filtračních médiích. Psů už jsem měl několik a ze zkušenosti vím, že obvykle běžné hubice ty chlupy z koberce prostě nevytáhnou. Kdysi jsem začínal s Vaxem (1000W) a vysával perfektně navzdory nízkému příkonu. Navíc bezsáčkový vysavač mi ani nepřijde vhodný do domácnosti se psem, drobné nečistoty skončí v lepším případě v HEPA filtru, v horším půjdou druhou stranou ven.

A mimochodem Sencor k nám dováží FAST ČR a je to stejná kvalita jako ETA ;)

111®

saví výkon se nudává ve W , ale v litrech za sekundu, tak se ptejte po této hodnotě

astik
hodnocení

Děkuji za info. :)
Prostě mám na tom mém vysavači napsáno Sencor 2000W. Podle toho ho hledám, ale nikde už není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]