Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Poradí někdo s tím jak aktualizovat iOs na iPad MC496LL? Pokaždé co chci stáhnout jakoukoli apku tak mi to hlásí, že to potřebuje vyšší iOs. Jak aktualizovat iOs jsem zloušel i podle netu ale ani jedna z možností buď přes wifi že by to melo samo vyhledat aktualizace nejde a nejde mi to ani přes iTunes. Díky za rady.
Neviem ako je to s iPadom,no myslím si,že to bude podobné ako u telefónov s androidom.Mám Xperiu i10,bol tam android 1.6,potom výrobca pustil aktualízáciu na 2.3.3.Ďalšie už niesu a väčšina aplikáci na stiahnutie si pýta minimálne android 4.0.Neostáva nič iné len kúpiť nový alebo spraviť root a naištalovať vyšší android,no hardware to asi moc zvládať nebude.Tak si najprv na stránkach výrobcu pohľadajte či je pre váš model vyššia aktualizácia k dispozícii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.