Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápěstní tlakomět SBC 41

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

neporadíte mi, mám zápětsní tlakoměr SBC 41,vždy fungoval a nyní jsem vyměnila baterie , tlakoměr normálně vyběhne nahoru, začne klesat a skončí zápisem E3, zkusila jsem dát ještě jedny nové a stále jen E3, což je asi Error, to se rozbil? Díky.

doplněno 09.02.18 18:58:

Manžetu nasazuji stle stejně, v tom to není.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkni na manuál tady... Je to tam napsáno, tedy pokud to platí...

produktinfo.conrad.com/...

hodnocení

Děkujji, to jsem si našla taky,jenomže ani jednu z těch uvedenýchyb nedělám, takže musí jít jedině o poruchu přístroje a co tak najednou.

hodnocení

0x

Dobrý den. Podle manuálu by to mohlo značit málo utáženou manžetu. Zkuste manžetu utáhnou hodně. Pak by se mělo objevit er4. Zkuste to kvůli ověření, jestli to funguje podle toho popisu výrobce.

10.02.18 11:36
hodnocení

bohužel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]