Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý displej - nefunguje dotyk

Od: en* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

uměl by mi někdo poradit s takovou ožehavou nepříjemností, a sice mám rozbitý displej u mobilu EVOLVEO. Sice je tam dost vidět, ale nefunguje dotyk, jen občas se mi podaří s tím něco "provést", ale je to možná i přehnaně řečené, spíš to nefunguje, nemohu tedy připojit aspoň přes USB tento mobil k počítači, abych si stáhla kontakty, které se mi bohužel neuložily na simku neboť jsem jí měla plnou, tudíž už jsem to ukládala na mobil a potřebovala bych tyto kontakty nějak z tohoto mobilu stáhnout, ale nevím, jak, když mne to nepustí přes dotyk připojit zařízení k počítači. Nemá s tím někdo zkušenost? Už se chytám i stébla. Děkuji a přeji příjemný víkend.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jestli mobil podporuje funkci OTG , dokážeš k němu přes správný kabel připojit běžnou myš, Když má displej ještě sílu zobrazovat, dokážeš pak myší i spustit bluetooth a kontakty si odeslat do jiného zařízení. jestli mobil není starý a vyplatilo by se ho opravovat většinou se dá z Aliexpress objednat nový. Ceny na běžné mobily se pohybují v rozmezí 10-25 $ a postup opravy bývá krok po kroku na Youtube. I když ...evolveo asi nedělá moc mobilů které by stálo za to opravovat. Takže to ber jen jako info, že by to asi šlo.

hodnocení

1x
Zběžně jsem to okouknul a od evolveo jsou tam displeje s dotykem asi jen na nějaký sedmipalec tablet. Cena mě pobavila. Celých 7 doláčů :)

tomas11*
hodnocení

0x

Účet na @gmail.com nemí? a na něm záloha kontaktů?l

rv*
hodnocení

0x

Podíval bych se na aliexpress, jestli pro daný mobil neprodávají dotykovou obrazovku a vyměnil ji. Pokud tam nebude uvedena, tak bych stejně mobil otevřel a na dotykové obrazovce bývá označení, podle kterého se dá najít a objednat. Při výměně se obvykle nic nepájí, obvykle stačí mikrošroubovák a hlavně žádné násilí. Návodů je všude dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]