Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nasteny vypinac a svetlo na dálkové ovladani

Od: tomassvoboda odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, rad bych poprosil o radu. Mamka ma nainstalovany lustr který podporuje nasteny vypinac a zároveň dálkové ovladani. Problem je v tom ze pokud chce rozsvítit pres nasteny vypínač, tak musi třikrát ho zapnout a vypnout (na treti preklopeni se lustr rozsvítí) pak jde rozsvecet dálkovým ovladačem. Otazka zni, vyrábí se nějaký vypinac co by tohle umel nasimulovat ci naprogramovat,libi se mi i dotykový nasteny vypinac svetla, ale rad bych tohle nejak vyresil aniz by mamina kupovala jiny lustr. Mockrat vam dekuji za pomoc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když se lustr nevypne nástěnným vypínačem, dělá to také? Jaký je problém to vypínat jen dálkově?

tomassvoboda
hodnocení

Když se nevypne nastennym vypinacem tak funguje na dálkové ovladani. Jaky je problem to zapinat dálkově? Pro mne celkem zadny, ale starsi pani ma problem ten ze je furt sepnuty nastenny vypínač a ze to neco udělá a druhy je ten ze rano nez hledat nekde na skříňce dálkové ovladani tak sáhne po nastenem vypinaci.

rv*
hodnocení

0x

Třeba to u vás stačí jenom jinak zapnout. Alternativně vyměnit příjímač + vysílač za jiný - třeba takový aliexpress.com/... se dle popisu zdá, že při prvním cvaknutí vypínače rozsvítí světlo.

Pak je jen na vás, jestli necháte lustr jenom jako jedno společné světlo, nebo pokud má více světel, tak je v něm rozdělíte až do tří skupin (a podle toho si objednáte správný přijímač). Ale jako u všeho z Číny - je to za pár korun a jak se to bude chovat, se člověk dozví, až když to namontuje.

Já mám teda jiný, protože potřebuji regulovat ještě otáčky stropního ventilátoru, ale i u něj se po zapnutí vypínače světlo rozsvítí. A pro nepořádníky je dálkový ovladač v držáku na zdi vedle vypímače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]