Nejste přihlášen/a.
sony wx220 je podstatně menší, téměř o centimetr v každém rozměru a to je znát. Je to ideální foťak, který není problém díky rozměrům mít pořád u sebe.
HX60 a WX220 je v kvalitě obrazu srovnatelná, hlavní rozdíl je ve velikosti zoomu a tím i ve velikosti samotného foťáku. HX nabízí víc nastavení, ale nic bez čeho by se nedalo fotit. Jsem majitelem podobných modelů, starší WX100, která postrádá na rozdíl od WX220 Wifi, ale to jsem vyřešil zcela uspokojivě WiFi SD kartou a mám HX90, která je vylepšenou verzí HX60 hlavně o výsuvný EVF a výklopný display. Spokojenost s oběma kompakty je maximální, WX mám pořád u sebe protože je opravdu hodně malinký a sebelepší fotomobil se mu prostě nevyrovná
Lze koupit Wi-Fi SD kartu s nějakou kapacitou, nebo Wi-Fi SD adaptér pro mikro SD kartu kam lze vložit vlastní mikrokartu s libovolnou kapacitou do 32GB. Na kartu se lze připojit přes webové rozhraní, nebo přes aplikaci a fotky prohlížet nebo stahovat do PC nebo do mobilu, funguje to skvěle.
Karta fy EZ-share je dobrá volba:
Jo umí mass storage, mikro USB je připájen na desce u 99% zařízení, už jsem to opravoval na několika tabletech a mobilech, soňáci zatím drží i když to používám jen na nabíjení, ale ta Wi-Fi karta za to stojí.
Nevím jak WX, ale například u té HX90 lze nahrát aplikaci do foťáku a ten pak při vypnutí odešle aktuálně vyfocené fotky automaticky do mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.