Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BT repráček místo autorádia?

Od: saraa* odpovědí: 35 změna:

Ahoj, koupila jsem nové auto co má takové to staré klasické radio, které ještě neumí přehrávat ani mp3 :) jen wma. Tak přemýšlím, že bych si tam někam píchla bezdrátový reprák. Nenapadá vás kam by šel dát aby držel a ničemu nepřekážel? Nebo uvítám i jiné tipy :) Děkuji Sára

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

5x
BT reprák trvale do auta, je blbost. Kup moderní autorádio.

hodnocení

4x

není lepší pořídit malý vysílač k těmto učelům? Využijete tím i to staré autoradio...

Například:

alza.cz/...

Narážka na tvou fantazii byla ohledně toho, že BT reprák nebude bez autorádia hrát *haha*

To že je něco staré 15let nebo že jsi to nedokázal dobře využít, neznamená, že to nemůže využít tazatelka.

A netečou ti malinko nervíky? Tvůj komentář to trochu naznačuje :-D

Podpisuju se za FM transmitter jako nejjednudušší levné a efektivní řešení. Někdo bude remcat, že je kvalita zvuku děsná, ale s kvalitním STEREO transmitterem je srovnatelná s kvalitou zvuku při příjmu běžné stanice na rádio. Do auta dle mě naprosto dostačující.

BT reproduktoru bych se osobně vyhnul, do auta, kde je už je rádio a nějaké ozvučení je to naprosto zbytečné.

bmbx: To si snad děláš srandu. Záležitost stará 15 let, využitelnost o ničem (vlastní zkušenost) a budeš tady blábolit něco o mé fantazii? Styď se!

Zrovna tak, jako do mé fantazie ti nic není ani do mých nervů. Tak se podle toho prosím chovej.

Jinak tobě sice netečou nervy, bohužel ti vynechává mozek. Je mi tě líto.

satam:

Tvé reakce jsou trochu neadekvátní, spíš vzbuzuješ lítost ty *haha*

No, doufejme, že to je jen přechodné, že zkrátka nemáš dnes zrovna nejlepší den ;)

Transmiter bych volil až jako poslední variantu...
Rozumné radio s mp3 se koupí do 1000,- a nemusím pak kvůli všemu tahat mobil.

Proč bych kvůli transmitteru tahal mobil? Stačí koupit transmitter co má USB vstup. Ten se dá obyčejnější koupit za čtvrtinu (u nás).
Je to nejlevnější řešení, samozřejmě ne nejlepší.

Záleží, kolik do toho tazatelka chce vrazit. U rádií bych se akorát vyhnul značce Sencor a jiným no-name. Z těch nejlevnějších bych bral třeba JVC, Kenwood nebo Blaupunkt. Se všemi z těchto tří značek mám zkušenosti dobré.

Akorát záleží co má za auto a rádio, taky možná bude potřeba koupit ještě redukční rámeček, pokud to má nějaké originální větší rádio, redukci na ISO konektor a možná i na anténu, pokud občas bude chtít poslouchat i normálná rádio.

hodnocení

0x

Nerozumím tvé otázce. BT repro bez autorádia ti asi hrát nebude, né?

satam:

jsi úplně bez fantazie? :-D

mobil má dnes u sebe každý a kupodivu i v automobilu.

vernon
07.02.18 15:26
:-D

bmbx: Co je ti do mé fantazie*sok* V životě by mě taková kravina nenapadla, v autě mám autorádio, popř. nějakou multimediální kombinaci, co si tam dá někdo jiný je mi úplně šumafuk. Sice je to asi moderní trend, ale mě to nebere.

hodnocení

0x

Nevím jestli už BTrepro máte koupené ale autorádio které vám bude hrát s flešky vám vyjde i levněji (do 1000kč) a budete mít ozvučená celé auto.

hodnocení

0x

Tak si svou hudbu v MP3 převeďte do WMA, např. oblíbeným Format Factory pcfreetime.com/...

Neznám rádio, které by nepřehrálo mp3 a wma ano. Wma je windowsácký formát a běžně podporován není. Jedná se o chybu, pravděpodobně přehrává pouze běžná Audio CD. Ty se samozřejmě dají vypálit taky, ale jen 80 minut na jedno CD.

saraa*
hodnocení

0x

Ale tak, že by ta hudba hrála z telefonu :) jasně, že jinak by to asi moc nešlo, max do ní strčit sd kartu – rádio stejně neposlouchám. Transmiter jsem už měla v jiném autě a mě tahle věc nějak moc nepřesvědčila.

krtek66
hodnocení

0x

Autorádio s AUX výstupem nebo BT...cokoliv dalšího je kravina

Vstupem. A proč je třeba rádio s USB kravina? Je to mnohem pohodlnější, než nutnost připojovat mobil nebo jiný přehrávač.
EDIT: nevšiml jsem si, že tazatelka z telefonu poslouchat chce, tímto se tedy za reakci omlouvám.

saraa*
hodnocení

0x

No ale to bych musela nějak vykuchat to rádio co tam je, ne? Na to si netroufám :) a hlavně nevím jak velká díra by tam z toho byla.

carlos*

No kdybys pořídila ten bt reprák tak nic kuchat nemusíš. Ten reprák tam vždycky někam umístíš a radio si tam můžeš přece nechat (třeba si ho někdy budeš chtít poslechnout) takhle bys tam měla zbytečnou díru a co z toho.

saraa*

Jo já už se rozhodla, že to bude bt reprák. Přijde mi to jako nejlepší řešení, že ho pak budu moct používat i mimo.

carlos*
hodnocení

0x

No to je výhoda těhlech repráků, že je pak využiješ doma, na dovče i v tom autě. Jen mě nenapadá kam chceš ten reprák v autě dát aby ti tam nelítal.

saraa*
hodnocení

0x

No to je právě otázka :D taky nevím :)

carlos*
hodnocení

0x

Jediné co by mě tak napadlo, tak zkusit takové ty jak jsou jako plechovky a dát ho do držáku na pití :D

saraa*
hodnocení

0x

No a třeba to není úplně tak špatný nápad :D.

saraa*
hodnocení

0x

A docela to i funguje :)

carlos*
hodnocení

0x

A jaký jsi vybrala?

A já se přidám s dotazem - co na to baterka v mobilu? Používám bt reprák při práci, většinou jde o menší kousky po pár minutách, ale baterku to žere neuvěřitelně. A když mám někdy poslechy delší a baterku už lehce vybitou, tak můžu nabíjet znova. Tak by mě zajímalo, jestli je to všude, nebo jestli je chyba u mě.

saraa*
hodnocení

0x

Koupila jsem Sounder od lamaxu a nelituju. @naufrago baterka úplně v pohodě. Normálně mi klasicky vydrží, rozhodně to nemám tak jako ty. Nemáš nějaký starší telefon?

Nemám, nejsou mu ani dva roky. Možná vlastnost výrobku. Normálně vydrží 4 dny (možná 5?) s smskováním a telefonováním, ale nedávno jsem si stáhla jednu hru a s tou baterka mizí před očima, tak třeba je na tyhle věci citlivá *nevi* naštěstí nepotřebuju být připojená dlouhodobě...

saraa*
hodnocení

0x

No tak to bude asi tou hrou. BT reprák má proti tomu fakt minimální vliv na baterku.

Proč by to mělo být hrou? Když není zapnutá, baterku užírat nemůže.

saraa*

Tak to nevím, jen zkouším. Jediné co k tomu dokážu říct, že ten bt reprák zkrátka takhle baterku neovlivňuje.

hodnocení

0x
arduino-shop.cz/...
doplněno 06.04.18 10:09:

aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]