Zdravím, Hledám pro GSM tracker mobilního operátora, který po vyčerpání nevypne data ale jen je zpomalí. Nyní používám Odorik (25mb/měs za 50,- a pak neomezených 16kbit), ale ten toto koncem března bude rušit. Měsíčně projedu cca 200mb. . Dekuji za návrhy.
O kaktusu jsem taky uvažoval, ale má dost složitou politiku a aby to mělo smysl musí se dobíjet v HD. . Než řešit a hlídat tohle, tak je lepší koupit si x twist karet s 500mb za 39,- a prostě ji po vyčerpání zahodit a vyměnit za novou.
mobil po měsíci data vypne...pokud vyčerpáš dřív tak zpomalí ale výsledně vypne p ěsící od dobití. Nálakali mne ne zpomalení ale uvažuji již kam jinam..
Už je to jedno... Objednal jsem si 10x twist s 500mb. Kredit platí rok od aktivace a aktivovat se musí nejpozději 12/2020. Takže s tím pár let vydržím a pak se uvidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.