Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odposlech vysílačky policie

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jestli je možné odposlouchávat vysílačku policie v Brně? Co bych k tomu potřeboval? Máte s tím nějaké zkušensti nebo rady?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Policie používá digitální vysílačky systému MATRA. Odposlouchávat se to nedá.

mathew
hodnocení

1x

Ano, stačí mít dobrý sluch a stát dostatečně blízko, když bude policie zrovna mluvit

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ne, dnes už to díky kódování možné není a dokonce je to trestné.

nikdo*

Není to trestné, pokud odposlechnuté informace nebudete šířit dál. Poslouchat můžete co chcete. Ale jak psal někdo výše, u Matry nemáte šanci.

hodnocení

0x

Matra v nekódovaném stavu jde poslouchat. V kódovaném je to horší. Zkoušel jsem naprogramovat program, kde se provoz v horším-nízkém šifrování dá dekódovat. Hlas nechodil, jak měl (info zprávy jsem částečně četl). Proč to chcete dělat a kolik peněz chcete investovat do vybavení (není to levná sranda)?

nikdo*

Ty si nejspíš pleteš systém Matra používaný PČR se systémem Tetra, používaným třeba MP Praha.

Nepletu. U druhé zmiňované sítě je odposlech mnohem jednodušší i co se týká vybavení.

hodnocení

0x

Zajděte na nejbližší služebnu a poproste je, zda by vám jednu vysílačku nezapůjčili.

Zdá se vám to jako blbost? Mně váš dotaz taky...*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]