Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od Vánoc mám Samsung Galaxy S8 a 27. 12. jsem si na něj nechal nalepit ochrannou folii v autorizovaném obchodě Samsung (Nevím přesně označení ale stála 699 Kč) Dnes jsem si všiml, že se začíná odlepovat a chtěl jsem se zeptat. Jak probíhá reklamace? Stačí tam přijít a říct, že se to odlepuje, nebo je potřeba i účtenka či nějaká registrace folie na internetu? Děkuji mnohokrát
myslim ze s timhle neni moc sanci na reklamaci, jak tad radi, kupi si v cine 2-3 kousky , budes je mit za par drobnych a nektere z nich urcite chytne dobre
po me chteli 350,- tady u nas , tak sem si objednal 3 kousky z ciny, vsslo me to na 90,- a jedn zn ich byla uplne stejna jakou mi nabizeli tady, vcetne krabice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.