Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MMS aktivní a přesto ji musím stahovat

Od: jamra® odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

mám Samsung Galaxy S5 mini, operátor T-mobile. Podle nastavení mám MMS službu aktivní, ale když mi příde MMS tak ji musím stahovat. A to ještě...používám aplikaci Handcent SMS, protože se v ní dá vypnout, aby telefon delší smsky převáděl na MMS a v týhle apce nejde ta MMSka stáhnout vůbec...napíše to stahování a za chvíli to skočí zase zpět na Stáhnout a nic se nestáhne.

Musím vlézt do původní apky pro zprávy, nastavit jí jako výchozí, zapnout data, stáhnout MMSku a tam je stažená asi za 2 vteřiny. A pak znova vyměnit apky, aby výchozí byla Handcent SMS.

Nevíte někdo co s tím? Hlavně teda, proč se obrázek nezobrazí hned, bez nutnosti stahování...?

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x
A není v nastavení nastavena volba stahovat jen při připojení přes WiFi? Pokud tomu tak je tak tak mobil automaticky nestahuje data kvůli účtování dat.
hodnocení

Tak to nevím, ale přes wifi jsem to zkoušela stahovat hned jako první a to nejde vůbec.

vernon
Tato volba tam být ani nemůže, MMS operátor netarifuje jako datovou službu. Platí se jen za každou odeslanou MMS, za přenesená data se neplatí.

hodnocení

0x

Jakym jinym zpusobem se dostane MMS do telefonu nez stazenim :-/?

hodnocení

Třeba tak, že se rovnou zobrazí obrázek/náhled obrázku...bez nutnosti zapínat data/wifi.

vernon
MMS by se měla stáhnout automaticky. Pokud se to musí dělat ručně, je něco v nepořádku...
hodnocení

Mno...a ptám se co je v nepořádku :D

vernon
Musíš mít nejen aktivní MMS u operátora, ale i správný MMS profil v telefonu. A mít puštěné datové přenosy - bez nich se u Samsungů MMS automaticky nestáhne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]