Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřijetí hovoru na bezdrátovém telefonu

Od: liduli odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, často mi volají neznámá čísla, která nechci přijat, ale nedaří se mi zvonění vytípnout jako na mobilu, přesto že stisknu tlačítko (přeškrtnuté sluchátko) telefon vyzvání dále, mám bezdrátový Panasonic (omlouvám se za naivní dotaz)L.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liduli
hodnocení

...nyní opět volalo nechtěné číslo, tak jsem to přijala a vzápětí vypnula, snad je to tak správně *uf* a podařilo se, dřív jsem to jen mačkala pro vypnutí hovoru , ale tel. vyzváněl dál.

luke237
Otazka me zaujala. Tvoje nove reseni neni zadne reseni, protoze hovor se podle me z pohledu ustredny uskutecnil (i kdyz mel delku trvani asi tak 1 sekunda). Jaky mas presne model toho bezdratoveho telefonu? Podivam se, co o tom pisi v navodu.
liduli
hodnocení

Model bezdr. tel je KX-TGA711FX. Návod na obsluhu mám, ale nikde jsem nenašla jak nepřijat a nechtěné číslo a zrušit vyzvánění, vždy čekám až to ten na druhém konci položí.

liduli
hodnocení

Problém stále nemám vyřešen a k tomu se přidal ještě další , a to že mám na telefonu úplně prázdný displej, baterie mám cca měsíc vyměněné, poradí někdo? (Panasonic KX-TGA711FX)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]