Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrzené sklo přes celý displej

Od: zajda888® odpovědí: 6 změna:
Hezký den,
dnes jsem si v prodejně mob.telefonů nechal na svůj tlf.nalepit ochranné tvrzené sklo.Vše OK,ale doma jsem si všiml,že to sklo je na každé straně přístroje asi o 1 mm užší než aktivní plocha displeje.
Řekl bych,že je to renonc,ale než se do toho obchodu vrátím,radši se tu zeptam,ať tam nejsem za vola:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Opravdu je menší než plocha displeje? Nebo plocha skla na přední straně mobilu?
Pokud je sklo menší než displej, šel bych jim to hned omlátit o hlavu. Ale hlavně bych se na to podíval už při převzetí.
Pokud je menší, než sklo mobilu, je to normální.
hodnocení

V té prodejně jsem byl několikrát a vždy vše v pohodě,ani jsem to při přebírání nekontroloval.
Když teď píšu a dívám se na displej,mimo displeje,který je chráněn tím tvrzenym sklem,vidím ještě milimetrové pásy displeje,tedy i části tohoto textu,nekryté sklem.
Řekl bych že něco v té prodejně po...li
Tak to rozhodně. Tohle by připadalo v úvahu v případě, kdyby bylo sklo na krajích hodně zakřivené a souhlasil byste s nalepením skla, které celý displej kvůli zakřivení nekryje. Na můj mobil je originální sklo o 1mm na každé straně větší než displej. Není to o moc (kvůli zakřivení), ale displej zakrývá. Jinak se dá koupit i 3D sklo, které je zakřivené stejně jako displej a zakrývá celý předek telefonu.

hodnocení

0x

U mobilu , ktere maji zahnute okraje , tak je to vetsinou klasika.

Ktomu existuji skla tzv case frendly , kdy je obal u mobilu s presahem do okraje displeje a tim padem nedochazi k odlepovani skla.

vernon
hodnocení

0x
Tvrzené sklo je dnes u každého pořádného mobilu. Nikdy jsem si tam žádnou fólii a podobné blbosti nelepil a nikdy jsem neměl na displayi jediný škrábanec...
wokuk

Je třeba ho vyndat i z krabičky. *smich*

I ty nejtvrdší displeje na trhu jsou stále měkčí, než třeba ocel. Takže třeba kroužek na klíče. Obyčejné klíče jsou většinou z měkčích slitin,ale stačí mít jeden kvalitnější a ...

I obyčejný říční písek má v sobě spousty částic, které jsou mnohonásobně tvrdších. A dokonce třeba i prach je tvdší.

Já sklo používám. Těch 20kč za sklo z číny je nejlepší investice do nového telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]