Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložení fotky ke kontaktu

Od: alarm® odpovědí: 2 změna:

*mir*Dobrý den prosím o radu koupili jsme dceři telefon Xiaomi redmi note 5A android 7 a nejdou vložit fotky jako obrázek kontaktu.Na netu jsem narazil na rady odstranit kontakty se SIMkarty ale stále to nejde.Tedy nejde mě si vyfotíla a šlo to manželku taky ale když to chtěla u dědy tak to nejde.Kontakty jsem dal do paměti telefonu ale stále to nejde.Divné je že u nějakých kontaktů to lze a u nějakých ne.Nevíte prosím někdo jak na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na Redmi Note 4 A7 postupují takto: zvolím kontakt(např. Babka) kliknu na hlavu v kroužku, a potom si vyberu buď
Pořídit fotografii nebo
Vybrat foto z galerie
Kliknu na vybrat foto z galerie, v ní kliknu na potřebnou fotku a potvrdím OK
Bude to stejné...
Vložení fotky ke kontaktu

hodnocení

Ano takto to je i na tom telefonu ale u nějakého kontaktu potvrdím použít a obrázek se nezmění.Trochu mě mate že u kamarádek má jejich fotku, mě a manželky taky ale u pár ostatních to nejde i když to dělám úplně stejně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]