Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung UE32EH5300 - internet

Od: atheros odpovědí: 8 změna:

Zdrvím, koupil jsem si tuto televizi. Dnes mi ji mjí přivést. Zajímalo by mne jestli budu muset někde koupit nějaký kabel na zapojení internetu. Předpokládám že bych jej vedl z routru do tv. NIkde jsem se endočetl jestli by to mělo být součástí balení.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kabel součástí balení určitě nebude - já ho u svého Samsungu neměl.

Koupit ho není problém. A ano, kabel povedete z routeru do TV.

atheros
hodnocení

Děkuji za odpověď ještě se zeptát co přesně mám koupit za kabel. Děkuji

síťový kabel (pro počítačovou síť), nebo-li kabel s koncovkami RJ 45 (nekřížený).

V PC prodejně budou vědět. Pravděpodobně se dá sehnat i v elektru.

mowla*

Doplním - UTP, L5 (bohatě stačí)...

atheros
hodnocení

Potřeboval bych ještě poradit... propojil jsem router s televizi ( v televizi je pouze jeden konektor, takže tam neni problem, na routru jsem to zapojil do TV1 ) dám automaticky nastavit síť ... vše proběhné v pořádku ovšem vypíše mi to hlášku že internet není k dispozici a na počítači mi taky nejede internet. Zkusil jsem ručně nastavit IP, masku a dns ale dělalo to totéž. Nevíte někdo co s tím?

modrysafran*

V návodu na TV je napsáno, něco ve smyslu, že připojení kabelem je aktivní pouze! v případě, že je garantována určitá rychlost připojení! Nevím jí z paměti. Ani mě se to nepodařilo s kabelem připojit. Jestli je s pomocí dokoupeného WiFi přijímače tako podmínka mírnější nevím. Nezkoušel jsem. Investovat do přijímače cca 1500 Kč s představou, že to chodit nebude, se mi nechce.!

To jste zapojoval do routeru od O2? Pokud ano, tak porty označené TVx jsou nakonfigurované pro příjem O2 TV pomocí jejich STB, zkuste "normální" PC port

hodnocení

0x

Musíte router nebo modem ,,resetovat"!.!.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]