Nejste přihlášen/a.
Zdrvím, koupil jsem si tuto televizi. Dnes mi ji mjí přivést. Zajímalo by mne jestli budu muset někde koupit nějaký kabel na zapojení internetu. Předpokládám že bych jej vedl z routru do tv. NIkde jsem se endočetl jestli by to mělo být součástí balení.
Děkuji
Kabel součástí balení určitě nebude - já ho u svého Samsungu neměl.
Koupit ho není problém. A ano, kabel povedete z routeru do TV.
síťový kabel (pro počítačovou síť), nebo-li kabel s koncovkami RJ 45 (nekřížený).
V PC prodejně budou vědět. Pravděpodobně se dá sehnat i v elektru.
Potřeboval bych ještě poradit... propojil jsem router s televizi ( v televizi je pouze jeden konektor, takže tam neni problem, na routru jsem to zapojil do TV1 ) dám automaticky nastavit síť ... vše proběhné v pořádku ovšem vypíše mi to hlášku že internet není k dispozici a na počítači mi taky nejede internet. Zkusil jsem ručně nastavit IP, masku a dns ale dělalo to totéž. Nevíte někdo co s tím?
V návodu na TV je napsáno, něco ve smyslu, že připojení kabelem je aktivní pouze! v případě, že je garantována určitá rychlost připojení! Nevím jí z paměti. Ani mě se to nepodařilo s kabelem připojit. Jestli je s pomocí dokoupeného WiFi přijímače tako podmínka mírnější nevím. Nezkoušel jsem. Investovat do přijímače cca 1500 Kč s představou, že to chodit nebude, se mi nechce.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.