Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kleště na dutinky

Od: libor30 odpovědí: 6 změna:
Dobry den,chci si koupit kleště na dutinky, máte nějakou zkušenost s nějakým typem? Je víxe typů kleští a nevím jaké si vybrat.díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zakus*
hodnocení

4x

Dobrý den,

záleží co s tím budete lisovat. Již několik let mám podobnou sadu a max. spokojenost. V brašně mám i ty od Knipexu co recenzují kolegové.

hodnocení

3x

O tom jaké kleště se rozhodni ty podle četnosti použití a finančních možností.

Já jsem si na doma koupil obyčejné asi za 300Kč od průřezu 0,5 do průřezu 2,5. Pro každý průřez vodiče je jiná drážka a kleště mačká větší silou. Pro domácí použití jednou za týden mi to stačí.

Pak existují univerzální třeba pro průřezy 0,5 až 6 s jednou drážkou a lisováním přes pákový převod. Pro profi použití jsou tyto vhodnější, protože není potřebná taková síla v ruce. Ale jejich cena je klidně 1000Kč nebo i více.

hodnocení

3x

Jedná se o toto provedení dutinek? Pokud ano, pak třeba tyto, pro profi třeba toto. Pokud myslíte nějaké jiné dutinky, dejte vědět

hodnocení

3x

Dobre se dela s temato knipex.com/... , ale taky mi je nekoupili:-/

hodnocení

0x

V práci používám sadu od GPH s vyměnitelnými čelistmi (na dutinky, fastony, oka a další...)

Jinak mám něco takového a taky už mají něco nalisováno, za ty peníze můžu doporučit.

kleste-kombinovane.heurek/...

libor30
hodnocení

A dají se koupit do kleští GPH i čelisti na dutinky?díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kleště na dutinky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]