Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poloviční fungování?

Od: julca* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, chtěla jsem se optat, zdali je tu někdo, kdo by nevěděl, jestli mi ještě v budoucnu tablet pojede?

Tablet používám, jako mp3 přehrávač *smich*, tudíž večně v kabelce. Včera se mi to pěkně vymstilo. Protože už pracuji, tak si většinou z práce beru nějaké pití sebou. (Včera lepkavý Sprite.) Někdo mi to pěkně záviděl a celé pití bylo vylité v kabelce, včetně tabletu, do kterého to nateklo zkrs prasknutý displej. Od včerejška to suším, ale voda se furt drží. Nějakou dobu byl zahřátý( z toho usuzuji, že musel skratovat ve vnitř) i když nebyl používán. Dnes na mě celý den mluví, normálně přichází upozornění, když udělám screenshot, udělá se, udělá zvuk, jen displej nereaguje.

Předem děkuji za odpověď. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zřejmě očekáváte nějakou povzbuzující odpověď, jenže tu já nemám. Používala jste poloviční vrak a nyní už máte skoro celý. Lepkavá limonáda je horší než čistá voda, tak i po vyschnutí bude uvnitř tabletu pro jeho součástky "nevlídno". Skoro bych řekl, že už na tabletu mnoho neuvidíte a pokud ano, tak ne dlouho. Snad si už raději hledejte v okolí kontejner na elektro odpad. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]