Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se optat, zdali je tu někdo, kdo by nevěděl, jestli mi ještě v budoucnu tablet pojede?
Tablet používám, jako mp3 přehrávač , tudíž večně v kabelce. Včera se mi to pěkně vymstilo. Protože už pracuji, tak si většinou z práce beru nějaké pití sebou. (Včera lepkavý Sprite.) Někdo mi to pěkně záviděl a celé pití bylo vylité v kabelce, včetně tabletu, do kterého to nateklo zkrs prasknutý displej. Od včerejška to suším, ale voda se furt drží. Nějakou dobu byl zahřátý( z toho usuzuji, že musel skratovat ve vnitř) i když nebyl používán. Dnes na mě celý den mluví, normálně přichází upozornění, když udělám screenshot, udělá se, udělá zvuk, jen displej nereaguje.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, zřejmě očekáváte nějakou povzbuzující odpověď, jenže tu já nemám. Používala jste poloviční vrak a nyní už máte skoro celý. Lepkavá limonáda je horší než čistá voda, tak i po vyschnutí bude uvnitř tabletu pro jeho součástky "nevlídno". Skoro bych řekl, že už na tabletu mnoho neuvidíte a pokud ano, tak ne dlouho. Snad si už raději hledejte v okolí kontejner na elektro odpad. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.