Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
mám fotoaparát NIKON D3100 kupovaný z bazaru před 3 lety, fungoval naprosto v pořádku, ale když jsem ho v červenci minulého roku používala na oslavě, druhý den jsem zděšená zjistila že automatické zaostřování nefunguje tak jak má a 85% fotek bylo rozostřených..
Manuální zaostřování funguje OK, jde mi ovšem o to automatické, zda to jde nějak opravit nebo už je to konečná?
Díky za odpovědi
Zameral by som sa na objektív. Mimochodom, Nikon má funkciu Autfocus Fine-Tune, kde sa dá čo to poštelovať. Viď digital-photography-schoo/...
No otázkou je, jestli je chyba v objektivu nebo v těle foťáku, určitě bych se poptal v prodejně s foťáky. Nikon má snad hlavní prodejnu v Praze a pak ale by to mohly dělat i opravny typu Fotostar apod. A nechat tam udělat diagnostiku a zjistíte kolik by stála oprava. Dejte pak vědět, máme D5100, tak by mě to zajímalo, na kolik se to tak +/- pohybuje. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.