Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus Zenfone3 Max vs. Samsung J5/J3

Od: jannn odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chystám se koupit mobil pro nenarocneho uživatele. Porozhlidl jsem se a nasel Samaung Galaxy J5 2017 a taky Asus ZenFone 3 Max ZC520TC. Nechci Xiaomi ani Huawey, ale kdyby jste měli nějaké typy, budu rád, kdyz mi je napíšete (do4tis).
Máte s výše uvedenými mobily zkušenosti? Který by jste vybrali? Ještě jsem premyslel o J3... J5 ni prijde mozna az pres rozpočet (4tis.), jelikož se ba nem nebudou hrat hry a zadne vysoke pozadavky se taky nečekají. Ptrebuji vydrz baterie, vzhled co nejvíce kovový a aby se především nesekal a snad i co nejvíce vydrzel.
Moc vám děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

popis požadavků je bídný... takže mrkněte podle popisu na toto mobilni-telefony.heureka./...

jannn
hodnocení

Ano, proto pisu nenarozny uzivatel.a opravdu vice kriterii nemam.
Děkuji za odkaz.
vernon
Dizajnér tohoto telefonu byl asi slepý... Fujtajbl...:(

nox®
hodnocení

0x

Tak pokud jde hlavně o výdrž baterie, tak zrovna s nechtěným Xiaomi se při umírněném využití telefonu dá dostat klidně i na 5 dní na jedno nabití.

vernon
hodnocení

0x
Na slušný telefon dnes potřebuješ aspoň 10 tisíc.
Kup Samsung Galaxy A5 2018 a budeš spokojený. Na neznačkové mrdky se vykašli...
nox®

Co to vlastně znamená neznačková m*dka a čím se odlišuje od té značkové? Že má vyšší výbušnost? Díky bohu trh nabízí dostatek telefonů a není tak třeba se omezovat k jedné jediné značce, která má možná pozici jednoho z leaderů trhu, ovšem to neznamená, že je nejlepší ve všech příčkách. A hlavně, k čemu bude, zřejmě nenáročnému uživateli, který třeba využívá jen základní funkce smartphonu, telefon za 10 tisíc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]