Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo VIBE - málo svítí

Od: michaltopic* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Stalo se mi, že dioda (světlo) málo svítí. Tak málo, že si svítím do oka a nevadí to. Jednou se mi to samo spravilo, když jsem to světlo zapínal a vypínal. Ale teď už ne. Bohužel si tak neposvítím na cestu a hlavně nemohu fotit s bleskem, protože to prostě neosvítí.

Hledal jsem na internetu, ale zatím mi nic nepomohlo. Nevíte někdo, co s tím?

Model Lenovo P1ma40.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

2x

neinstaloval si nejaky program ktery ovlada silu svetla? nejake programy na foceni, sviceni, blikani a jine blbosti? jinak zkusit tovarni nastaveni a pak uz zbyva jenom oprava

michaltopic*
hodnocení

Jj zkoušel jsem včera nějakou app disco light. Prý nechat to blikat i klidně půl hodiny. Ale zatím jsem to blikat nenechal ...

vojtal*
hodnocení

2x

Životnost diody není nekonečná. Pokud se s ní svítí delší dobu, dioda se zahřívá a může umřít. Telefon by měl mít duální blesk, tedy buďto selhala jedna z diod, nebo je dioda mrtvá jen z části.

V každém případě doporučuji zařízení obnovit do továrního nastavení (tím by se vyřadila případná softwarová chyba), pokud bude problém i poté přetrvávat, zařízení reklamujte.

Vojta, Lenovo Ambasador

michaltopic*
hodnocení

Děkuji moc za vyčerpávající odpověď! *zdravi*

qrqwe
hodnocení

0x

Hledání na internetu nepomůže, protože je ro rozbité, leda by jste hledal kam to poslat na opravu.

michaltopic*
hodnocení

To poznáte takhle na dálku, že je to rozbité? Podle mne by to bylo rozbité, kdyby to nesvítilo vůbec. Ale asi chápu, jak to myslíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]