Dobré ráno, neměl by někdo někde uložené srozumitelné návody jak přes bootloader zrušit FRP Google účtu nebo jak přeinstalovat systém Android přes program Odin? Mám totiž Googlem zablokovaný tel. a ani po uplynutí 72h. se nemůžu do tel. přihlásit proto potřebuji srozumitelný návod jelikož jsem už z těch návodů mimo. Děkuji moc.
A kde se nejde přihlásit? Předpokládám že se nedá přihlásit v telefonu-tak bych se přihlásil do Google účtu na internetu a podíval se proč je zařízení zablokované(mohlo dojít ke krádeži hesla),zkusil ho povolit,nebo změnil heslo a v telefonu se pak znovu přihlásil. To by nepomohlo?A co je to zablokovaný telefon-Google jen neumožní přihlášení do účtu ,ale telefon jde ne?
Dobré ráno Martinko, doma to neuděláš, je to ochrana, nikoli "porucha". Místo snahy obejít ochranu se raději soutřeď na obnovu hesla gúglúčtu a přihlas se normálně. Třeba když napíšeš typ zařízení, možná se ozve někdo, kdo samsungy dělá a mohl by pomoct.
martinka*
Jedná se o Samsung Galaxy A5(6) A510F Já svoje heslo znám, ale ani tak mě Google nepřihlásí. Nevěřím tomu že se to FRP nedá obejít, zrušit, smazat, odstranit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.