Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek, prosím o radu s instalací bezdrátového spínače ( conrad.cz/... ). Zapojil jsem jej stejně jako předchozí, již odsloužilý model (od kterého ale byly podle všeho odstřiženy dráty, jež mají podle manuálu vést ke standardnímu zděnému vypínači). Přístroj ale nefunguje, nemůžu ho spárovat s bezdrátovým ovladačem.
Přikládám proto fotografie zapojení, za postřehy díky: oi63.tinypic.com/... a oi65.tinypic.com/...
Nefunguje ani po sepnutí drátů, určených k připojení na vypínač? Nebo nefunguje jen naprogramování? Jaký používáte ovládač, typ? Postupujete podle návodu? Jak se to chová, popište podrobněji...osobně nemívám v těchto případech problémy...
Dráty určené k připojení na vypínač jsem původně sepnout marně zkoušel, nyní by ale musely jít místo stávajícího zapojení.
Po zapojení je spínač nutné naprogramovat, jenže po zmáčknutí příslušného tlačítka vůbec nereaguje. Chci ho spárovat s tímto ovladačem. conrad.cz/...
Přijde mi divné, že jsem se to snažil zapojit stejně jako předchozí, vysloužilý spínač, ale marně. Každopádně díky za reakci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.