Nejste přihlášen/a.
Mám mobil co nabízí tisk souborů, např stažené PDF, Dám tisknout a hledá to tiskármu. Mám laserovou tiskárnu Xerox Phaser 3140, kterou připojím k mobilu přes USB port. Tiskárnu to hledá ale opět nenajde. Hledal jsem appku od výrobce, našel a nainstaloval ji, ale tiskárnu to stále nemůže najít. Jde vůbec z mobilu tisknout přes USB kabel? Přes wifi to jde ale takovou tiskárnu nemám.
Poradími kdo s tímto má zkušenosti? Předem díky.
Osobne jsem nezkousel, ale v navodu pro router (nevim jestli to umi kazdej) mi psali ze pres nej jde tisknout nebo zkusit Google Cloud Print.
vernon: A na co myslíš, že je cloud print určený? Jistěže to jde.
Tazatel: Musíš mít google účet, na nástroji Google Cloud Print si přidáš tiskárnu, stáhneš Cloud print appku do mobilu, nastavíš ji jako výchozí nástroj pro tisk a můžeš tisknout třeba z druhého konce planety.
drivery na spoustu tiskáren poskytuje placená aplikace PrintHand, nebo PrintShare, lze pak tisknout pomocí USB, Bluetooth, Wi-Fi...
Fugují skvěle, obě používám. Seznam podporovaných tiskáren je na jejich stránkách.
nemyslím si, že by tento kousek uměl komunikovat s mobilem... musíte to vzít přes PC - tj. natáhnout ovladače, z mobilu vložit do PC a tisknout standardně...
ta tiskárna má ovladače na XP a pak se dodávali další.. - "Windows 2000 a Windows XP/2003/2008/Vista"- tak stará tiskárna ještě neznala ani mobil... max. tlačítkový...
Už jsem vyhodil tak 3 tiskárny a 2 skenery kvůli tomu, že nejsou kompatibilní s W8-10... skener dokonce ani W7... . Pokrok nezastavíš
hmm, neznám ovladače "za peníze" - možná to funguje, ale naštěstí to nemusím zkoušet... ty starší tiskárny bych stejně musel dotovat inkoustem a skener měl rozlišení horší než dnešní průměrný foťák...
ale to né... když chci koupit novou náplň, buď už není originál nebo je moc drahá a repasované - doplňované už mají něco za sebou...
Na druhou stranu kupuju tak jednu tiskárnu za 4 roky s PC kolem 1200,- :D
Na této tiskárně tisknu z W7 a z W10, obojí je v pohodě. Mobil s Androidem 7 netiskne. Driver od ní pro Android nemám, Hledal jsem na netu a nesehnal. Kupovat driver nebudu.
Aplikace stojí asi 200Kč a je na všechny možné tiskárny, je speciálně udělaná na tisk dokumentů, fotek, kontaktů, SMS, kalendáře. Za ty peníze je zadarmo co všechno umí a pro android není nic lepšího
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.