Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dual Flash disk

Od: misa1 odpovědí: 3 změna:
Hezký den, nemáte prosím někdo zkušenost s koupí dual Flash disku (pc - mobil)? Potřebovala bych takový, který je možný zapojit do telefonu Lenovo K6 power. Měla jsem koupený SanDisk Ultra Dual USB 32 GB flash disk, 150MB/s, USB3.1 typ C, ale ten bohužel není možný s telefonem spojit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kupte takový, který nemá USB-C, ale USB-micro. Jinak je to jedno, měl by fungovat každý. Kapacitu si zvolte dle svých potřeb, vyšší rychlost není na škodu.
Já do svého mobilu občas připojím i externí disk a zvládne to.
misa1
21.01.18 12:09
hodnocení

díky moc!

still10k*
hodnocení

0x
Mam stejny telefon. Rezignoval jsem na OTG flasky. Vrazil jsem do nej 64GB microsd kartu, flashky pouzivam normalni pres redukci a uloziste telefonu a karta se mi zrcadli na NAS jeste nez otevru dvere do bytu. A jsem spokojeny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]