Nejste přihlášen/a.
Mám kvalitní Samsung, ale dosloužilo mi náhradní LG, se kterým jsem sice spokojena, ale koupě nové baterie do starého křápu mi připadá nesmysl. Prosím o radu - nějaký kvalitní levný telefon do 1500 se slušnou baterií. Děkuji.
Posledních 6 telefonů jsem kupoval na bazoši - osobní předání a odzkoušení. Počáteční ceny mobilů i 6000 a více. Já kupuji za 1500,- Většinou jsou to kusy týden, měsíc ... po záruce, vč. krabice a dokladu o koupi.
Zatím vždy všechny minimálně 2 roky vydržely, než jsem je za pěéťo prodal dál - resp. poslední 2 užívám třetím rokem a před časem jsem koupil xcover3 za 1800 v TOP stavu - vč. tvrzeného skla, obalu, ...
Baterka, pokud bych ji chtěl koupit, stojí kolem 300,-.
Nový telefon za 1500,- v akci bude mít tak 1GB Ramky - dnes velmi málo, minimum je 1,5GB, aby fungovaly základní aplikace ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.