Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předplatné časopisu Týden - Alza

Od: pcmaniak® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

před týdnem jsem si pořídil nový telefon na Alze a dostal jsem k němu zdarma roční e-předplatné časopisu Týden a nyní zkoumám, jak se k němu dostat a nevím si rady. Má s tím někdo zkušenosti? Rád bych si všechny výtisky postupně stahoval přímo do telefonu, abych je mohl číst na cestách. Měl by někdo nějaký návod, jak se k nim dostat?

Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

moc jsem tuhle možnost nezkoumala, nicméně do časopisu jsem se dostala přes přihlášení na Moje Alza - Moje knihovna - časopisy --> Týden se mi tam nabízí, kliknutím na něj se mi zobrazí všechna dostupná čísla a kolik mi jich ještě předplacených zbývá. kliknutím je pak můžu prohlížet. ale tedy jak časopisy stáhnout, jestli se vůbec dají, na to jsem nepřišla, když jsem tu možnost zkoumala, zdálo se mi, že je možnost číst je jenom on-line. což pro mne nebylo zajímavé. nicméně bylo to asi tak rok nazpátek, ne-li dva, nevím, jestli nedošlo k nějakému postupu. a taky jsem tomu zkoumání moc nedala, nešlo to, nešlo, tak jsem se tom nehrabala.

majsterjoe*

souhlasím, časopisy jsou dostupné online a nelze je stáhnout. Po vypršení předplatného končí i jejich platnost.

hodnocení

Tak to je velká škoda, nicméně děkuji za pomoc. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]