Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Přítelkyně má tento mobil SAMSUNG Galaxy A5 (SM-A500FU). už druhý den má samovolně vybitou baterii. Večer 100% přes noc 19%. Tak asi baerka v čudu. Hledal jsem na netu a našel v Mironetu za 280 kč. Ale je u toho napsano BULK. Co že to znamená? Děkuji Tom
Dobrý den. Já myslím, že to je baterie z hromadného balení. Tedy nedostanete ji v blistru nebo nějaké krabičce pro jeden kus. Ale třeba ten problém nebude v baterii. Jak je starý ten mobil? Nejsou zapnuté nějaké aplikace na pozadí, wifi atd?
Vzpoměl jsem si, že na můj předchozí telefon jsem také kupoval baterii v Mironetu. Vyzvedával jsem si ji osobně někde v Holešovicích. A pamatuji se, že jsem ji dostal jen v igelitovém minisáčku. Kupoval jsem ji přes inetrnet, ale jestli u toho bylo BULK, tak to si nevzpomenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.