Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamené Bulk?

Od: 2874® odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Přítelkyně má tento mobil SAMSUNG Galaxy A5 (SM-A500FU). už druhý den má samovolně vybitou baterii. Večer 100% přes noc 19%. Tak asi baerka v čudu. Hledal jsem na netu a našel v Mironetu za 280 kč. Ale je u toho napsano BULK. Co že to znamená? Děkuji Tom

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Balení obvykle pro velkoodběratele. Bez krabičky, bez příslušenství. Kvalita proti ostatním druhům(např. pro maloobchod) nezměněna.

17.01.18 19:49
hodnocení

Díky.

hodnocení

1x

Dobrý den. Já myslím, že to je baterie z hromadného balení. Tedy nedostanete ji v blistru nebo nějaké krabičce pro jeden kus. Ale třeba ten problém nebude v baterii. Jak je starý ten mobil? Nejsou zapnuté nějaké aplikace na pozadí, wifi atd?

doplněno 17.01.18 19:57:

Vzpoměl jsem si, že na můj předchozí telefon jsem také kupoval baterii v Mironetu. Vyzvedával jsem si ji osobně někde v Holešovicích. A pamatuji se, že jsem ji dostal jen v igelitovém minisáčku. Kupoval jsem ji přes inetrnet, ale jestli u toho bylo BULK, tak to si nevzpomenu.

vernon
hodnocení

0x
Stačí ten telefon restartovat.
Baterie je pravděpodobně v pořádku.
hodnocení

Ahoj. Myslis ze jen restart pomuze? Jak je to mozne? Dik
vernon
U Androidu se občas stává, že některá aplikace rozběhne zcela zbytečně proces na pozadí, který je nejen v paměti, ale i zatěžuje procesor. Občas to udělá i samotný OS. Lze to vyřešit restartem. Pozná se to podle toho, že se najednou zčista jasna začne telefon vybíjet, i přesto že to před tím nedělal. Ve správě napájení by to mělo být vidět.
Něco ti žere baterku. Takže restart a pokud nezabere, zkusil bych tovární nastavení. Žrouty lze zobrazit i v menu s správou napájení...
hodnocení

A jak se pripadnych zroutu zbavit..? Diky
mate59

Najeďte do aplikací a tam je vypněte,aby neběželi na pozadí.

vernon
hodnocení

0x
Samsung Galaxy J5 2015 mého kolegy. Telefon měl celou dobu zhasnutý displej a nebyl používán. Po restartu se opět vybíjí tempem 1% za 5 hodin...
Co znamené Bulk?
vernon
A tady baterie
Co znamené Bulk? #2

hodnocení

Tak vymena baterie nepomohla. Stale se vybiji a nikdo nevi proc. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]