Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupili jsme z druhé ruky navigaci Go Clever 3535, ale chybí tam dotykové pero. Jelikož jejich nabídka je velká, tak jsem se chtěla zeptat, zda něvíte jaké mám koupit. Např nějaké číslo nebo typ..
děkuji
Ono je to v podstatě jedno. Stačí když bude hrot pera pěkně zakulacený, aby nedošlo k poškrábání vrvhní vrstvy displeje.
To máš na jednu stranu jedno, ale řekl bych že tazatelku spíš zajímalo jaké pero u té navigace má být původně. Protože pera jsou různá, mají různé délky i průměry a ne každé může jít do navigace uložit aby přesně drželo na svém místě, ani nikde nevyčnívalo ani nevypadávalo...To že displej půjde jakýmkoliv ovládat je jasné.
To je přesně ono co mě zajímá, ale asi jsem se špatně vyjádřila. Kdyby někdo tu navigaci měl a třeba mi řekl délku a průměr, tak člověk už líp něco sežene.
Děkuji moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.