Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha pračky

Od: terezabalcarov odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,při praní začla pračka zn.Samsung vydávat hrozné rány. Normálně doprala,ale po vyndání prádla jsem zjistila že je uvolněný buben, dá se s ním hnout takřka k sobě,jde opravit nebo bude nutná koupě nové pračky,děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No já to vidím spíš na tlumiče a hýbe se to celé, pokud by to byla ložiska, tak bubnem k sobě moc nepohnete ;)

hodnocení

4x

Těžko říct, mě to připadá podle toho popisu na problém se zavěšením bubnu. Ten visí na pružinách, někdy bývají ještě zespodu tlumiče. No a pokud jedno či druhé povolí, pak ten buben nekontrolovaně bouchá do skříně pračky.. Jenže chce to sundat zadní dekl a podívat se, co se pokazilo.

pecenkav*
hodnocení

1x

Odešly ložiska, jde to opravit, ale pokud je tam už plastová vana, tak jenom díly vyjdou minimálně na 4000,-

pokud je vana nerezová, tak by díly mohly vyjít i jenom na 500,-

pokud si to neumíte vyměnit sama, tak ještě cena opraváře

hodnocení

0x

Ještě by to mohl být prasklý-zlomený kříž,na kterém je přichycený buben,něco takového elny.cz/... když se ulomí jeden paprsek,začne pračka mlátit a bouchat,až se ulomí dva nebo všechny a buben upadne úplně.

terezabalcarov
hodnocení

Děkuji za odpovědi,pračka je stará cca 7let. Těžko říct,zda je tam ta vana plastová..každopádně asi to vypadá na celkem problém. Díly za 4tisice..to asi pak raděj novou :) jinak s bubnem se dá točit,jak je to uvolněný,tak to dře a jakmile ho vemu,tak se s ním dá hnout jakoby k sobě a je vidět,že to ještě na nečem drží..je třeba se podívat dovnitř..odvezu ji někam k chyrtré hlavě :) děkuji pánové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]