Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, jak zapojit indukční desku (220V) a troubu (220V) na přívodní kabel 380V, který čouhá ze zdi.
Děkuji za odpovědi.
...není tam napsaná hodnota jističe. Tak bych v tom byl spíš opatrnější v radění. Zvlášť, když tomu on nerozumí. Raději eleltrikáře k tomu. indukci dát na jednu fázi při jističi třeba 16A, je hazard!
Pokud je indukce navrhnuta pro jednu fázi, tak bych očekával jištění 16A. A pokud vyžaduje vyšší, samozřejmě si to musí tazatel ověřit, ale to nebylo součástí otázky.
Z otázky jsem pochopil, že má nachystaný kabel na zapojení trouby a indukce a dotaz pouze zněl, jak zapojit. Na ten jsem odpověděl.
Mimochodem proč je to hazard? Pokud bude příkon vyšší, tak bude vypadávat jistič. Na tom nevidím nic nebezpečného
o nachystaném kabelu pro indukci není u tazatele řeč. Jen že mu něco čouhá ze zdi, proto jsem odmítl poradit. ani nenapsal průřezy ani barvy, ani jištění, to je na úraz a rada na spoluúčast
já ych podle dotazu doporučil odborníka elektro. Jak je to jištěno? informace o kabelu čouhajícím ze zdi je anatérský dotaz, já radit nebudu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.