Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v léťe plánuju cestu do francie (stopem, pěšky) na 1-3 měsíce, a rád bych si na cestu pořídil odolný dotykový mobyl, který se mi nerozpadne když vypadne z kapsy (vodě a pracu odolný - IP68)... chtěl bych aby měl slušnej foťák a výdrž baterky ideálně aspoň na den přehrávání audia. Na výkonu mi zas tolik nezáleží - byl bych rád za slebší prúměr
Myslíte že se to dá pořídit v ceně kolem 4 000 Kč? ... máte někdo zkušenosti s konkrétními telefony?
XCOVER ! mám dvojku a trojku - spokojenost (dvojka má malou paměť na hry)
čtverková řada je prý super - o třídu lepší, ale za ty peníze jen bazarový kus
diky moc, ale Doogee a Caterpillar se mi moc nelíbí (zvhledově - někomu se líbit múže ale mě se to zdá "oškliví":D)
hodně se mi líbí mobilni-telefony.heureka./... ale koukal sem i na tadaima.cz/... .. sou relativně srovnatelný. Hammer Energy má sice o dost lepší baterku (ale i vyžší spotřebu) + slyšel sem že má úžasně hlasitej a kvalitní repráček, ale u Blackview mě hodně zaujala možnost dual camery a vzhledově se mi i výc líbí (je na něm vydět že něco vydrží, ale zase to není gumová kostička lega) ..
.. ještě se porozhlídnu a uvidím (stejně na něj budu mít až příští měsíc :D), kdyby chtěl ještě někdo něco navrhnou nebo dodat byl bych moc rád.
Mladej chtěl do práce tento , a prý je ok , mně se zdál robusní a těžký.
nevím -byl to vybraný dárek, ale poptám se. Myslím že si je právě můžete nastavit sám na co potřebujete nebo chcete.Dám do zítra vědět.
tak tady je přesný popis na jsou PTT tlačítka a i ostatní
úžasnej mobil, hodně o něm přemýšlím - mohl bych se zeptat jestly vám fungujou všechny tlačítka po stranách telefonu? ... z popisu jsem pochopil že 2 z nich jsou prakticky k ničemu, je to pravda?
Jak píšeš- můj kolega v práci ho má a některý boční tlačítka jsou tam k ničemu , jinak je s ním spokojenej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.