Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která SIM karta má nejdelší expiraci?

Od: uwe odpovědí: 5 změna:

Nevíte, která předplacená SIM karta má nejdelší expiraci? Často ke mně jezdí kamarádi ze zahraničí, aby nemuseli volat na roaming, koupil jsem jim telefon za 400 Kč, ale musím několikrát do roka kupovat drahé SIM karty (okolo 200 Kč), protože vždy po měsíci se vyexpirují. Navíc jsem nepochopil, jak fungují, zrovna v pátek jsem koupil novou výhodnou SIM kartu od O2 s kreditem 150 Kč (0 Kč/min volání do sítě O2) a když jsem vyvolal číslo *104*# abych zjistil délku platnosti kreditu, přišla mi odpověď, že stav kreditu je 0,02 Kč, ačkoli jsem ještě nikam nevolal, tak tomu nerozumím. SIM stála 190 Kč, ale je nefunkční. CO dělám špatně? :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Některé SIM jsou zaplaceny jako "HW"- tj. nosič, který musíte nabít kreditem. Mne třeba naštval vodafone, že po aktivaci chtěl do 3 měsíců dobít minimálně 200,-. Typ OSKARTA jsem po aktivaci rovnou vyhodil... platnost měsíc:(

Běžná vodafon sim na kredit má po dobití 200,- Kč platnost zhruba 10 měsíců. To by mohlo stačit. Koupil jsem právě takovou do auta a používám jako alternativní telefon, když náhodou zapomenu nebo pro přesměrování na HF.

doplněno 16.01.18 18:52:

vodafone.cz/... klasickou předplacenou jsem myslel - někdy do nich narvou nějaké "akce"- to se musí pohlídat.

uwe
hodnocení

Můžu se zeptat, a ta jak říkáte tahle - Běžná vodafon sim na kredit - má nějaký název? Nebo co mám v trafice chtít? Právě SIM od Vodafone jsem v prosinci kupoval a po měsíci jsem zjistil, že zmizel koupený kredit. Teď jsem koupil O2 s kreditem 150 Kč, ale když jsem dal SIM do telefonu, tak mi to hlásí kredit 0,02 Kč (?), což vůbe cnechápu, když jsem ještě nikam nevolal. Mám pocit, že furt jen kupuju SIM karty, kdybych si udělal na paušál dvě "rodinné" SIMky, tak by to snad vyšlo lépe, ale to zase nechci, vyhovuje mi pro účely půjčování předplacenka. Dřív jsem měl kartu, která vydržela 15 měsíců, ale kamarád si telefon omylem odvezl domů a po návratu už SIMka nefungovala, od té doby jsem nucen kupovat tyto s jepičím životem. Rozum mi to nebere, nebo něco chápu špatně :)

hodnocení

0x

Pořiďte si SIM od ČEZ... faktura přijde až když provoláte 100,- a SIM nemá omezenou životnost.

Jediná podmínka je 1x za 3 měsíce použít placenou službu (zavolat nebo poslat sms). Když to neuděláte, tak omezí odchozí hovory a budete je muset znova aktivovat zavoláním na infolinku.

hodnocení

0x

T-mobile se každým dobitím za alespoň 200 kč nastaví na 12 měsíců. To není špatné.

doplněno 15.01.18 12:31:

Výhodou je , že opravdu může ležet 12 měsíců v šuplíku, nebo v lokalizátoru auta. Pak ji stačí jednou ročně dobít 200 kč a neprovolané peníze použít třeba na zapalcení služeb (Google play, stahovací kredit, dárcovská SMS..)

hodnocení

0x

Kaktus - dobijeni od 50 Kc na 12 mesicu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]