Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit Tinder plus

Od: teri* odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz. Před pár měsíci jsem si předplatila tinder plus. Jenže tinder už nemám a stále se mi strhávají peníze. Bohužel se to snažím už 3 měsíce zrušit a nic. Mám iphone a zkusila jsem se řídit dle návodů na netu, bohužel neúspěšně. Pokud přejdu do Apple ID tak tam přeplatné nemám abych to zrušila. Mám pouze historii nákupů kde to není. Psala jsem do tinderu, ale tam mi akorát napsali návod, ale jak sem psala tak předplatné nemám nikde uvedené. Proto se obracím sem, zda tu není někdo kdo by si věděl rady. Děkuji za každou dobrou radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sabra
hodnocení

0x
Dobrý den,mám úplně stejný problém,už víte jak na to..? Děkuji za odpověď..

li*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám stejný problém. Strhávají se mi peníze za něco, co nechci.

Co s tím? Už víte?

hoza
hodnocení

0x

na tom je tato "seznamka" založená, podobně jako Edarling. platíte jako mourovatí, i když to už nechcete, asi jedině zablokovat platební bránu, jinou kartu

sabra
hodnocení

0x
Huraa,konečně jsem na to přišla!
Dá se to zrušit tak, že si najedeš do Google Play obchodu, najdeš si tam Tinder (stejným postupem, jako když sis ho instaloval) A tam se ti zobrazí – Ukončit odběr. Takže budeš mít Tinder Plus do doby kdy máš předplaceno a pak po skončení předplatného už ti to peníze ztrhávat nebude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]